Głogów

Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Co do interwałów to może się niech wypowiedzą doświadczeni biegacze... Powiem tak.. ja biegam 2 miesiace.. Po asfalcie doszegłem do 8km w srenim tempie 5:35 min/h (ciagly bieg) wg mnei to wolno "sie rozwijam" ale gdzie mi sie spieszy? :P wole najpierw zrzucic pare kg... (200cm/120kg).. Natomiast ostatni trening robilem wlasnie w tym parku... i powiem szczerze.. cięzko tam sie biega... tzn trasa fajna ale ciezki ten podbieg pod nasyp kolejeowy (tóż za drewnianym mostkiem) ... widać jestem jeszcze za slabo przygotowany na to... zrobilem 1km dobieg do parku - 3km w parku (akurat wychodzi 3 pełne okrązenia) - 1 km w strone domu.. i bylem zlany potem... fakt ze slonce dawalo... Widac duzo pracy przede mna! :P

Pozdrawiam
Wiktor
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

powazny pisze:
_Vicky_ pisze:Dzięki... :) Narazie z wytrwałością ok :) Strasznie mnie wkręciło to bieganie... także narazie problemów z motywacją nie ma :)
lataj, lataj, im nas więcej, tym lepiej!:)
Jaki czas temu trafilem na twoj blog na fb (mamy jakichs wspolnych znajomych od biegania :P ) i powiem szczerze że fajny blog!! Mozna gdzies znalesc treningi z twoich poczatkow biegania? w sensie przyrosty tygodniowe km i rodzaje treningow.. tak z ciekawaosci... jakies endomondo czy cos?
piter88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jestem na podbnym poziomie ;p mi sie zdeka spieszy, bo chciałbym pojechac juz na kwalifikacje do wojska ;p
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:11
Życiówka w maratonie: 3:45:01
Kontakt:

Nieprzeczytany post

_Vicky_ pisze:
powazny pisze:
_Vicky_ pisze:Dzięki... :) Narazie z wytrwałością ok :) Strasznie mnie wkręciło to bieganie... także narazie problemów z motywacją nie ma :)
lataj, lataj, im nas więcej, tym lepiej!:)
Jaki czas temu trafilem na twoj blog na fb (mamy jakichs wspolnych znajomych od biegania :P ) i powiem szczerze że fajny blog!! Mozna gdzies znalesc treningi z twoich poczatkow biegania? w sensie przyrosty tygodniowe km i rodzaje treningow.. tak z ciekawaosci... jakies endomondo czy cos?
Na endomondo umieszczam treningi dopiero od nieco ponad roku, odkąd sprawiłem sobie Garmina.
Zawsze możemy spotkać się na jakiś trening, polatać razem i pogadać, poopowiadam Ci wtedy co Cię interesuje :)
I dzięki za dobre słowo na temat bloga :)
BIEGANIE TO MÓJ ŻYWIOŁ ::: www.marcinkargol.pl ::: Don't stop me now!
Molis26
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:49:42
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tegoroczny Głogowski Cooper zaliczony :)
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja nie biegałem, ale trochę zdjęć zrobiłem :)

http://miedziowe.pl/content/view/56193/470/
Molis26
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Super :) Nawet się załapałem na kilku ;)
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja niestety mialem studia... i nie moglem sie pojawic... a czy ktos wie o co chodzi z bieganiem z trenerem? tzn kiedy start o ktorej i gdzie... kto ma byc tym trenerem? ogolnie detale tego co bylo na plakatach...?
Molis26
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Z tego co usłyszałem, to będą to imprezy z cyklu Biegam Bo Lubię. Odbywać się mają w każdą sobotę, poczynając
od 7 kwietnia o godzinie 09:30 na bieżni przy gimnazjum nr 2 na Plac Mieszka I :)

Do zobaczenia na miejscu.
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak tam to wygladalo? Kto prowadził te zajęcia... ? Jak frekwencja? :)

Pozdrawiam
Molis26
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Właśnie? ;) Ja dziś pierwszą zmianę miałem więc nie mogłem się stawić. Jeżeli ktoś był, to prosimy o krótką relację.

W następną sobotę obecny :)

Spokojnych I Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy. Smacznego Jajka I Mokrego Dyngusa Życzę Wszystkim :)
Molis26
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może tutaj więcej osób z naszego miasta zagląda, także proszę rzucić okiem na ten link :)

http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=50&t=27594

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Yagienka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Halo, halo!

Czy głogowianie jeszcze biegają i tu zaglądają? Ja biegam po Parku Leśnym (tym koło pływalni), do Parku nad Fosą, na Budowlanych i do Południowego. Czasem też jeżdżę na Leśną Dolinę, Górkowa nie znoszę. Szukam jakichś nowych tras, ale za bardzo nie mam pomysłu...

Pozdrawiam! :ble:
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Yagienka pisze:Halo, halo!

Czy głogowianie jeszcze biegają i tu zaglądają? Ja biegam po Parku Leśnym (tym koło pływalni), do Parku nad Fosą, na Budowlanych i do Południowego. Czasem też jeżdżę na Leśną Dolinę, Górkowa nie znoszę. Szukam jakichś nowych tras, ale za bardzo nie mam pomysłu...

jako, że nie biegam mniej niż 12-15km na jednym treningu, to parki dla mnie odpadają :hejhej:
korzystam z trzech opcji: leśna dolina - tam można pętlę nawet 25 kilometrów zbudować, górkowo - przez wioseczki i lasami też jest gdzie pobiegać, głogów wieczorem - po zmroku na chodnikach pusto i jest gdzie polatać :oczko:
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Yagienka pisze:Halo, halo!

Oczywiście że zagladają... Osobiście najbardziej lubie trase ul. K.Wielkiego-Rudnowska-Kolejowa-Szczyglice-Turów-Górków-ul. Zielona-ul.K.Wielkiego... Z jakies 12km się tego uzbiera.. Polecam też Leśną Dolinę...
ODPOWIEDZ