PUMA FAAS kolekcja wiosenna 2012

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:A gdzie będzie można kupić buty puma odebrane od testerów (tj. używane)... i z jakim rabatem? :bum:
Dobre pytanie. :)
Ponieważ stopień zużycia będzie pewnie bardzo różny - to powinny odbyć się aukcje, gdzie każda para byłaby dobrze sfotografowana.
PKO
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
zoltar7 pisze:A gdzie będzie można kupić buty puma odebrane od testerów (tj. używane)... i z jakim rabatem? :bum:
Dobre pytanie. :)
Ponieważ stopień zużycia będzie pewnie bardzo różny - to powinny odbyć się aukcje, gdzie każda para byłaby dobrze sfotografowana.
jestem za!
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wracając jeszcze do meritum czyli bluz tego typu:

Obrazek

to jest to ciekawa tendencja u producentów, aby robić stroje biegowe w stylu lifestylowych strojów sportowych :hahaha: czyli wielkie firmy odwracają trend, kiedyś wypromowały odzież sportową jako lifestylową idąc za głosem ludu... (wiecie ta cała kultura Hip Hop), a teraz dławiąc się tym towarem, firmy postanowiły wmówić biegaczom (szczególnie "niedzielnym" joggerom), że fajnie będą wyglądać biegając w odzieży biegowej wyglądającej jak lifestylowa :hahaha:
Co ciekawe to wszystko podpięto pod modę na "bieganie naturalne" cokolwiek to znaczy :lalala:
Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 12:05 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Orzesz.....
Obrazek
Szczególnie te gigantyczne ściągacze na rękawach muszą być bardzo wygodne :hahaha: Szwy na wysokości łokcia też wymiatają w czasach, gdy konkurencja już od kilkudziesięciu lat potrafi utkać rękaw w całości :hahaha:
Puma chyba ostatnio przejęła jakąś upadającą, po NRD-owską fabrykę i czerpie garściami z jej know-how :hahaha:

Zdjęcie przy stole przypomniało mi o fajnym skeczu: http://www.youtube.com/watch?v=VNnJq5PWvzE
Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 12:08 przez Kangoor5, łącznie zmieniany 1 raz.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze: Puma chyba ostatnio przejęła jakąś upadającą, po NRD-owską fabrykę i czerpie garściami z jej know-how :hahaha:
:hahaha:

ps. ale Nike i Asics starają się nie odstawać w tyle :ojoj:
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Specjalnie wybrałem się na targi EXPO w Poznaniu żeby obmacać wszystkie ciuchy PUMY i stwierdziłem, że to nie dla mnie. Ugotowałbym się w każdym z tych ciuchów. Tam chyba nie ma poliestru lub jest zmieszany z jakimś materiałem, który raczej nadaje się do luźnego ubierania na spacer, do sklepu..Jeśli ktoś w tym biega i się w tym nie grzeje, to szacun. Dla mnie to zwykły ciuch sportowy jak dres adidasa, nike, do łażenia na codzień. Materiały do biegania zawsze się różniły tym, że większość robi się z przewiewnego poliestru + jakiś tam dodatek do ocieplenia. A te ściągacze dobre są do przypinania zegarków.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja ostatnio macałem (co za określenie :hahaha: ) T-shirty biegowe Pumy w takich kolorach jak wyżej pokazana bluza. No i jakieś mi się sztywne i nieprzyjemne wydały... a nie tak dawno macałem bluze Nike z linii Element... i super mięciutka była... Jak ten poliester potrafi się różnić w dotyku... nie mogę wyjść z podziwu :szok:
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:A te ściągacze dobre są do przypinania zegarków.
I jeszcze się smartphone obok zmieści.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
fighter31
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: ---
Życiówka w maratonie: ---

Nieprzeczytany post

Panowie i Panie, wybaczcie, ale odgrzeje troche kotleta,

mam pytanko czy ktoś macał może tą bluzę, badx moze jest w posiadaniu?

http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... ACKET.html

jeśli tak prosiłbym o krótką opinię, niestety w tych sklepach w których byłem, nie było jej.

Czy waszym zdaniem ta bluza plus termooktywna pod spód starczy na zakres temp -5 +5?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

To raczej bluza "lifestylowa" - dosyć ciężka i luźna. Myśl raczej o posiadaniu kilku cienkich warstw plus ewentualnie coś przeciwwiatwrowego, przeciwdeszczowego.
fighter31
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: ---
Życiówka w maratonie: ---

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:To raczej bluza "lifestylowa" - dosyć ciężka i luźna. Myśl raczej o posiadaniu kilku cienkich warstw plus ewentualnie coś przeciwwiatwrowego, przeciwdeszczowego.
aha, czyli to cos w rodzaju zwykłej bluzy dresowej takiej np dla piłkarzy?

jesli dobrze to pokojarzyłem, to faktycznie byłaby wtopa jakbym w nia zainwestował, dzieki za ocalenie dudków:)
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

Ta bluza nie jest ciężka i nadaje się do biegania. Ja biegam w wersji damskiej i czuję się komfortowo (szczególnie teraz, gdy jest zimno).
To jest syntetyk, nie ma nic wspólnego z bluzami piłkarskimi. Różni się znacznie (in plus pod względem biegowym) od kolekcji wiosennej.
Ale oczywiście lepiej, jak byś miał możliwość zobaczenia, czy taka opcja ci odpowiada.
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Jaki jest sens tego całego marketingu, niezłej akcji promującej FAASy, skoro w sklepach pumy w miastach średniej wielkości, (typu Bydgoszcz) butów po prostu nie ma, ewentualnie leżą jakieś niedobitki. W dużych sieciach typu Decathlon, Intersport czy Gosport też nie ma ich w dystrybucji w ogóle. Po co więc to wszystko?
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może są, tylko nikt o tym nie wie :hahaha:
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

brujeria pisze:Jaki jest sens tego całego marketingu, niezłej akcji promującej FAASy, skoro w sklepach pumy w miastach średniej wielkości, (typu Bydgoszcz) butów po prostu nie ma, ewentualnie leżą jakieś niedobitki. W dużych sieciach typu Decathlon, Intersport czy Gosport też nie ma ich w dystrybucji w ogóle. Po co więc to wszystko?
Rzeczy były w pełnej dostępności podaczs kampanii biegowej (marzec-kwiecień). Teraz running mamy w sklepach specjalistycznych.
Takie wytyczne z góry ;)
PUMA tak serio w Polsce zaistniała w 2011 roku, także potrzebujemy jeszcze trochę czasu, by uruchomić wszystkie kanały dystrybucji. Ale spokojne, jest coraz lepiej i pracujemy nad tematem.
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ