KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30
- slaweko
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
Zapraszam jutro wszystkich którzy chcą zacząć swoja przygodę z bieganiem lub już wiedza jak to jest biegać razem z nami. Spotykamy się w każda sobotę na stadionie przy ulicy Bocznej o godzinie 9.30.
Zapraszam Rózia:)
Zapraszam Rózia:)
-
- Wyga
Zapraszamy do udziału akcji BiegamBoLubię Test Coopera. Podczas zajęć BbL zaplanowanych na 31 marca odbędą się 12-minutowe, bezpłatne testy biegowe. Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.Co trzeba zrobić aby wziąć w nich udział? Wystarczy przyjść na co-sobotnie zajęcia o 9:30 w Kielcach. Do zobaczenia na zajęciach 

-
- Wyga
Jak jest zima, to źle bo mróz, śnieg, ślisko. Na wiosnę robi się cieplej za to jest błoto, wieje wiatr, pada deszcz. Lato przynosi upały , ledwo się oddycha. Jesień niesie chandrę, deszcz, dni robią się krótsze, zimne, pierwsze przymrozki....... jest sens w ogóle biegać!?
Jest! dlatego jest sens pobiec test Coopera. Nie ma złej pogody do biegania , są tylko źle ubrani ludzie.....
....i marudy:-)
Jest! dlatego jest sens pobiec test Coopera. Nie ma złej pogody do biegania , są tylko źle ubrani ludzie.....
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
kozibar pisze:Jak jest zima, to źle bo mróz, śnieg, ślisko. Na wiosnę robi się cieplej za to jest błoto, wieje wiatr, pada deszcz. Lato przynosi upały , ledwo się oddycha. Jesień niesie chandrę, deszcz, dni robią się krótsze, zimne, pierwsze przymrozki....... jest sens w ogóle biegać!?

- slaweko
- Wyga
-
- Wyga
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
W takim razie nie moge narzekać. Bo to był mój rekord
Świetna sprawa , taki test. Biegam tylko po lesie, GPS pokazuję, ze robię spokojnie kilometr poniżej 5 min...więc się zastanawiałem czy dzisiaj "trzasnę" 2500 m... a zrobiłem 2010 czyli na dwóję z minusem. Ale coś takiego daje kopa i wiem w jakim jestem miejscu. Biegam od początku marca więc na dobrą sprawę ciesze się , ze w ogóle zrobiłem te 5 kółek 

- Andyql
- Zaprawiony W Bojach