Komentarz do artykułu Rusza program o bieganiu w Canal+
- mariod
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pozwolę sobie się nie zgodzić z kolegą f.lamer,iż program jest kierowany do szerszej publiczności.Ponieważ nie wszystkich stać na telewizję płatną typu śmieszny Canal+ Także seniorzy,młodzieńcy i dzieci mieszkający na obszarach po byłych PGR-ach nigdy nie dowiedzą się fajnych rzeczy o bieganiu, a ni tym bardziej nie będzie ich stać na super drogie,nie potrzebne bajery które "biegają" za biegacza.Komercyjny program,lansujący się celebryci w mega drogim i wypasionym sprzęcie biegowym,moim zdaniem tak to może wyglądać......Jest to oczywiście moja subiektywna ocena.(obym się mylił)
- mariod
- Zaprawiony W Bojach
Eurosport często robi takie tekstówki na żywo.Warto śledzić ich stronę.lapka88 pisze:mariod pisze:Na Internetowym eurospocie na żywo jest relacja z Dortmundu.
Dzięki za info :D Od razu przełączyłem z Wisełki na Dortmund :]
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Mi się bardzo podoba! Tak w ogóle to ja pracowałem w tej telewizji przez około 4 lata (ale dawno temu)
a z panem Smokowskim to biegamy razem:

Ja wyglądam jak bym się modlił - nie powiem, modlę się czasami ale w trakcie półmaratonu jeszcze mi się nie zdarzyło - rozluźniałem po prostu ręce
tak na serio to był zupełny przypadek - on mnie wyprzedzał po prostu - skończył o 19 sekund wcześniej (netto) niż ja 

Ja wyglądam jak bym się modlił - nie powiem, modlę się czasami ale w trakcie półmaratonu jeszcze mi się nie zdarzyło - rozluźniałem po prostu ręce

Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Owmordę, telewizja premium. Zaczynam się czuć jak podgatunek człowieka, nie mając tego czegoś :]Adam Klein pisze:Ale zobaczcie jak inne są komentarze na niebiegowym forum:
- "Żółta kartka dla Canal+. Nie jest dobrze, pojawiają się programy nie mające nic wspólnego z telewizją premium jak trzeciorzędne gale MMA czy ten program o biegach. "
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
ciekaw jestem, jak to wypadnie - dokładniej chodzi mi o to, ile w tym programie będzie rozrywki (nawet rozrywki premium...
), a ile stylu tanio-poradnikowego.
myślicie, że dadzą radę zrobić z tego 'biegowe top gear', czy raczej wyjdzie 'magazyn rolniczy' o bieganiu?
...bo...kurde...robienie rozrywki...z machania nogami...to nie taka prosta sprawa... (tak sobie dywaguję siedziąc przy biurku i próbując sklecić następny felieton, eh...)
zdrówko

myślicie, że dadzą radę zrobić z tego 'biegowe top gear', czy raczej wyjdzie 'magazyn rolniczy' o bieganiu?
...bo...kurde...robienie rozrywki...z machania nogami...to nie taka prosta sprawa... (tak sobie dywaguję siedziąc przy biurku i próbując sklecić następny felieton, eh...)
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
Mam nadzieję, że będzie można obejrzeć te odcinki w internecie bo nie każdy posiada cyfre+.
-
- Rozgrzewający Się
Ciągłe narzekanie. Jak się zrobi magazyn o bieganiu to zaraz słychać: mnie nie stać na c+. oni zrobili program to chwała im za to. To dlaczego TV publiczna nie zrobi takiego programu. Ja myślę, że nie można mieć pretensji do cyfry, że akurat na swojej antenie nadaje taka audycję. Ja wole dopłacić 30 zł do c+ i mieć porządna dawkę sportu w TV.
- scieslik
- Zaprawiony W Bojach
I po premierze.
Oglądając Canal+Sport ciśnienie rośnie od siedzenia na kanapie - program zaczął się z 15-min. poślizgiem, ale później było już lepiej.
Mi się odcinek podobał. Życzyłabym sobie aby sprzedawcy butów sportowych mieli prezentowaną podstawową wiedzę o doborze butów (będąc ostatnio w intersporcie sprzedawczyni tłumaczyła klientce, że pronacja to inaczej mówiąc płaskostopie).
Oglądając Canal+Sport ciśnienie rośnie od siedzenia na kanapie - program zaczął się z 15-min. poślizgiem, ale później było już lepiej.
Mi się odcinek podobał. Życzyłabym sobie aby sprzedawcy butów sportowych mieli prezentowaną podstawową wiedzę o doborze butów (będąc ostatnio w intersporcie sprzedawczyni tłumaczyła klientce, że pronacja to inaczej mówiąc płaskostopie).
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fredzio, a czy przypadkiem kilka lat temu nie było coś podobnego organizowane?

Na stronie w zakładce z fotkami znalazłem bardzo inspirujące akty i treści:
To zdaje się fotki z sesji fotograficznej.

I chyba mieliście jakiś niedościgniony wzór nawet.

Na stronie w zakładce z fotkami znalazłem bardzo inspirujące akty i treści:
Jest to projekt zupełnie unikatowy.
Jego genezy prawdopodobnie moglibyśmy doszukiwać się gdzieś jeszcze w Starożytnej Grecji.
Dzięki wszystkim tym, którzy w nim uczestniczą, udało się nam połączyć starą helleńską tradycję z nowym spojrzeniem na coś, co możemy dziś nazwać Modelarstwem Biegowym.
Piękno tego projektu polega między innymi na tym, że jest on w zamiarze projektem nigdy nie kończącym się. Każdy nowy biegacz może w dowolnej chwili zdecydować się na przystąpienie do projektu poprzez przysłanie nam zdjęcia swojego modela.

To zdaje się fotki z sesji fotograficznej.

I chyba mieliście jakiś niedościgniony wzór nawet.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nic się nie ukryje.
Piękne czasy.
A to jest np były członek Wunderteamu: http://www.sbbp.waw.pl/pliki/modele/ima ... mage6.html