Mam 32 lata, biegam od niedawna, ale dobrze mi idzie Wzięłam udział w Półmaratonie Warszawskim (czas 1,43), chcę też przygotować się do maratonów. Poszukuję partnerki (-ra) do wspólnych regularnych treningów biegowych i ew. uzupełniających. Fajnie byłoby, gdybyś miał (-a) podobne cele i lokalizację, ale to niekonieczne
Poza bieganiem wspinam się na warszawskich ściankach, w Tatrach i innych górach.
Partner/ka do biegania - połówki i maratony - ja z Grochowa
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0,45
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Witaj,
to może czasem się mijamy na ścieżce wzdłuż Szaserów?
Ładny czas na debiut
Zapraszam na konkurencyjny wątek o MPK - tam jest nas grupka południowopraskich biegaczy.
W jakich godzinach najczęściej biegasz?
to może czasem się mijamy na ścieżce wzdłuż Szaserów?
Ładny czas na debiut
Zapraszam na konkurencyjny wątek o MPK - tam jest nas grupka południowopraskich biegaczy.
W jakich godzinach najczęściej biegasz?
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0,45
Hej
Może się mijamy W tygodniu biegam rano (tak do 8.30) lub późnymi popołudniami/wieczorami. W weekendy praktycznie bez ograniczeń, chyba, że akurat udaję się w górki. A Ty?
Jutro przymierzam sie do dystansu 30 km, częściowo po trasie ubiegłorocznego Maratonu Warszawskiego. Nigdy tyle na raz nie biegłam, więc jak nie padnę, to będę żyć
Może się mijamy W tygodniu biegam rano (tak do 8.30) lub późnymi popołudniami/wieczorami. W weekendy praktycznie bez ograniczeń, chyba, że akurat udaję się w górki. A Ty?
Jutro przymierzam sie do dystansu 30 km, częściowo po trasie ubiegłorocznego Maratonu Warszawskiego. Nigdy tyle na raz nie biegłam, więc jak nie padnę, to będę żyć
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
W bieganiu nie pomogę, bo raz, że jestem z południa Warszawy, a dwa - gustuję w samotnym bieganiu . Mogę najwyżej służyć radą, zresztą chętnie .miliondolarow pisze:Poza bieganiem wspinam się na warszawskich ściankach, w Tatrach i innych górach.
Ale zapytam o wspin - na jakich ściankach bywasz? Ja na Banacha, czasem na Nowowiejskiej. W Tatrach późną jesienią i zimą, latem, a czasem nie tylko latem - w Alpach Julijskich .
Może wiosną w tym roku uda się skoczyć na Jurę, chciałabym .
Może udałoby nam się kiedyś zgrać .
Gratuluję czasu z połówki! - no, ale góry dają moc, wiadomo .