Także chciałem wszystkim BbL-owiczom biegnącym w niedzielę życzyć powodzenia. I do zobaczenia na trasie!
No właśnie. Ja panią trener widziałem tylko przy rozciąganiu przed biegiem, potem nawet pleców.beata pisze: - wynik 1.30.44
Kas, witaj!Kas pisze:A czy przewidziane są jakieś zajęcia dla osób, które nie chcą biegać Coopera? Jakoś mam wstręt do tego testu ze szkoły jeszcze, poza tym ledwo co wróciłam do biegania po złamaniu nogi i nie chcę przesadzić. Ale chętnie bym sobie z wami pobiegała, wieki całe już nie byłam na SKRze.
Zapraszamy!LDeska pisze:Ja bym bardzo chciał wpaść bo nigdy tego testu nie robiłem ale niestety nie wiem czy dam radę - z małymi dziećmi to problem ale może jak pogoda spacerowa będzie to mi się uda namówić połowicę...
Szczerze?jak można było dostać czerwony numer startowy - wystarczył jakiś konkretny wynik (jeśli tak to jaki) ?
Tak, odbywa się i biegamy test - bywało gorzej, pogodowoSKYLMT pisze:wg prognoz, w sobotę na skrze będziemy pływać, a może i lepić bałwana nawetCzy mimo to, spotkanie się odbywa?