KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
olotraper pisze:
Słyszałem Wiesiu, że Bzium potrzebuje takich skarpetek na przyrodzenie :-) , bo panny napawają się jego widokiem, jak biegną za nim, a jak potem przychodzi co do czego to rozczarowanie i wtedy wolą nas stare wilki :-). Wiadomo im kocur starszy tym ogon twardszy :-). Stara gwardia górą!

Olek...to forum czytają również dzieci i bynajmniej nie mam tu siebie na myśli...
Przez długi czas milczenia Twojego i innych...forum się zmieniło i prowadzący też :P

Dlatego Bardzo proszę byśmy tu nie pisali czegoś, czego osoba z zewnątrz - nie znająca wielkiego poczucia humoru niektórych- źle nieodebraa i się nie zraziła, przed pierwszym przyjściem do Nas.
Dbajmy o to bo w tym siła naszej Katowickiej (jakby to Pozdrawiam, Vitam Piotr) napisał - Rodziny biegowej. -

ps. ..i nie szydze teraz - no może z P.

:P

Do zobaczenia już niebawem...na sobotnim Teście COOPera:)
Sorry jeżeli kogoś uraziłem swoim żarcikiem, bo my na prawdę nie jesteśmy tacy źli :-)/ Ponieważ żartowałem także z Darka to chcę i jego przeprosić i podkreślić, że jego legendarna kondycja dowodzi, że on na prawdę nie potrzebuje tych specjalnych skarpet do czegokolwiek. :-)
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fju-fju, Kolego Trenerze:) Brawo!

Kto z Was szykuje się do sobotniego Testu Coopera?
Robimy listę obecności?
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

matko, ale się romanticznie zrobiło w Katowicach na BBL-u...
to wszystko pewnie przez wiosnę, tarło, hormony...
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

pardita pisze:matko, ale się romanticznie zrobiło w Katowicach na BBL-u...
RykOWisko :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tu też ciekawy artykuł.
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

poTARŁO..to chyba Ciebie w tych Chinach..moja droga.
a tak swoja drogą mam nadzieje że już w tą sobotę Nas odwiedzisz na TEŚCIE COOPERA???

Zrobisz sobie.......TEST ............... .........:)

I będzie wszystko Jasne. I nie zapomniałem o Tym podarku z świata skośnookich, który miałaś mi przywieść. Już cała moja rodzina (i nie tylko) na to czeka bo się chwaliłem.
Tylko mam nadzieje, że to nie będzie kamień spod bramy Naszego stadionu...a będziesz wciskać ciemnotę ze to z Chin...na kamieniach to ja się znam:P:P

Do zobaczenia jutrroooo...jestem od 9 moi drodzy:)

Bzium Forever:)
Bzium - Forever!!!

pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
poTARŁO..to chyba Ciebie w tych Chinach..moja droga.
a tak swoja drogą mam nadzieje że już w tą sobotę Nas odwiedzisz na TEŚCIE COOPERA???

Zrobisz sobie.......TEST ............... .........:)

I będzie wszystko Jasne. I nie zapomniałem o Tym podarku z świata skośnookich, który miałaś mi przywieść. Już cała moja rodzina (i nie tylko) na to czeka bo się chwaliłem.
Tylko mam nadzieje, że to nie będzie kamień spod bramy Naszego stadionu...a będziesz wciskać ciemnotę ze to z Chin...na kamieniach to ja się znam:P:P

Do zobaczenia jutrroooo...jestem od 9 moi drodzy:)

Bzium Forever:)
normalnie poczułam się zrugana.
Bziumie, nadal mieszkam bardziej za granicą niż w Polsce, choć i tak już bliżej, bo nie w Chinach, a w Anglii.
Niestety testu nie zaliczę ze względów logistycznych, ale jest szansa, że wpadnę w Wielką Sobotę:) wpadnę NA BIEGANIE, nie żeby wycelować w 12.12.2012 :P
Potem znowu wielka lipa, bo zawody weekendowe nr1, zawody weekendowe nr 2, potem wyjazd urlopowy i do Anglii.
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pogoda na BBLowym teście jak zwykle dopisała, ale jak widać w Katowicach deszczu i huraganów się nie boimy :D

Dla zainteresowanych i chorobliwie ambitnych tabelka dla sportowców (z wikipedii):
Obrazek

na koniec muszę dodać że strasznie jestem zawiedziony zachowaniem panny M, były szanse na 3400-3500 gdyby łaskawie pobiegła z nami :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:Pogoda na BBLowym teście jak zwykle dopisała, ale jak widać w Katowicach deszczu i huraganów się nie boimy :D

na koniec muszę dodać że strasznie jestem zawiedziony zachowaniem panny M, były szanse na 3400-3500 gdyby łaskawie pobiegła z nami :D
no ja się obiema łapami pod tym podpisuje:P:P

Dziękuje Wszystkim za tak liczne przybycie...jak na takie warunki:) gdyby pogoda nie odstraszyła innych, a jeszcze inni by jutro nie startowali......to była by frekwencja powyżej 60 osób

Ps. Ewa...podałem Twój email czesterowi bo po tym jak poszłaś powiedziała mi..Love...love...love....jak T.Love śpiewaja:D

już dziś zapraszam wszystkim na spotkanie za tydzień gdzie...zajączek nie zapomni o nikim:)

Ps2. Agnieszka...już myślałem, ze cię Mąż zacukał..a tu taka niespodzianka...pewnie na kuszulke liczyłaś:P:P:P
Bzium - Forever!!!

Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:Pogoda na BBLowym teście jak zwykle dopisała, ale jak widać w Katowicach deszczu i huraganów się nie boimy :D

Twoja wiara Chesterze w moje umiejętności dodaje mi skrzydeł, obrastam w piórka, to chyba niezbyt dobre bo jeszcze przekwalifikuję się i zostanę lotnikiem... I co potem? Będę musiała spędzać czas sama w przestworzach...
Bzium mi nie pozwala biegać w grupie męskiej, co zrobić... Taki trenerinio jest bezwzględny... Ale za tydzień będziemy ambitnie podchodzili do testu może przekupisz jakoś Bziuma i dołączysz:D
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:Ps. Ewa...podałem Twój email czesterowi bo po tym jak poszłaś powiedziała mi..Love...love...love....jak T.Love śpiewaja:D
Nie wiem o co chodzi, więc wklejam zdjęcie kota na syntetyzatorze w kosmosie:
Obrazek
Bzium pisze:Bzium mi nie pozwala biegać w grupie męskiej, co zrobić... Taki trenerinio jest bezwzględny... Ale za tydzień będziemy ambitnie podchodzili do testu może przekupisz jakoś Bziuma i dołączysz:D
Chyba nie da rady, zablokowali mi już przelewy do Bziuma, wspominali coś o podejrzeniach o finansowanie terrorystów :)
Obrazek
Mirko
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kurcze, raz w tygodniu coś sobie człowiek zaplanuje to mu robota wyskoczy i z planów nici.
Cóż nie pozostaje nic innego jak liczyć na spotkanie za tydzień.

Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobrze było. Dzięki Adamie za walkę. Już nie jesteś taki kiepski :P W Skawinie będzie ciekawie :) Też jestem zawiedziony, że kilku najbardziej medialnych BBL-owiczów odpuściło sobie test.

Jak ktoś chciał jutro po lesie to pw :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:...więc wklejam zdjęcie kota na syntetyzatorze w kosmosie:
Obrazek
Mistrzostwo z tym kotem...ukłony dla Ciebie bo sie popłakałem za śmiechu...jak zobaczyłem to.... jadąc do Wisły...a w zasadzie stojąc na czerwonym świetle i grzebiącym w laptopie na kolanach:D:D

Bzium
Bzium - Forever!!!

ODPOWIEDZ