Szukam osoby / ób chętnych do wspólnego biegania. Godziny wczesno-poranne lub wieczorne, Warszawa – Mokotów i okolice ( miejsce nie jest jednak najistotniejsze, ale chęci i wytrwałość mile widziane ).
Mam 26 lat, chciałbym w tym roku zmierzyć się po raz pierwszy z maratonem, także treningi pod tym kątem. Jeżeli jest ktoś, kto także chciałby postawić sobie takie wyzwanie; zapraszam.
odp. na: tonesoul@o2.pl
WARSZAWA - Mokotów, okolice - cel. pierwszy maraton
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Napisz w jakim biegasz tempie itp itd, ośmiel trochę ludzi. Kto Ci odpisz na maila po jednym poście?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Obecnie biegam przy stadionie Legii.
Tak jak pisałem celem nadrzędnym jest przygotowanie do ukończenia maratonu. Będzie to mój pierwszy maraton więc chcę go po prostu ukończyć, a ściganie z czasem odkładam do (mam nadzieję) kolejnej próby, kiedy będę miał punkt odniesienia.
Obecnie budzę się z zimowego snu także tempo spacerowe. Średni trening 10km - 6min/km. Na razie treningi spokojne, szybko powinienem się rozruszać i zejść do 5min/km. Potem zacznie się już intensywniejsza praca...
Tak jak pisałem celem nadrzędnym jest przygotowanie do ukończenia maratonu. Będzie to mój pierwszy maraton więc chcę go po prostu ukończyć, a ściganie z czasem odkładam do (mam nadzieję) kolejnej próby, kiedy będę miał punkt odniesienia.
Obecnie budzę się z zimowego snu także tempo spacerowe. Średni trening 10km - 6min/km. Na razie treningi spokojne, szybko powinienem się rozruszać i zejść do 5min/km. Potem zacznie się już intensywniejsza praca...
- xrazowy
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:20
- Życiówka w maratonie: 2:53
- Kontakt:
Ja biegam, praktycznie codziennie, w godzinach bardzowczesnoporannych. 5:30 pojawiam się zwykle w parku Arkadia (Mokotów - Idzikowskiego-Piaseczyńska i te okolice) i ganiam tak od 5 do 15km po okolicach (w zależności od planu jaki sobie założę) moje tempo to: średnio 4:30/km. rozgrzewkę i ew siłę robię sobie po parku (jest parę fajnych podbiegów), dłuższe wybiegania robie po okolicy (Dolna, Sobieskiego, Idzikowskiego, itp)
Jak kto ma ochotę ze mna poganiac to zapraszam.
Łukasz
Jak kto ma ochotę ze mna poganiac to zapraszam.
Łukasz