MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak dla mnie było bomba! Nie mówiąc już o finale na bosaka:D
Pozdrawiam, Michał.
Pozdrawiam, Michał.
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
W sobotę 24 marca byłem pierwszy raz na zajęciach nie tylko w ramach akcji Biegam Bo Lubie, ale tak bardziej generalnie rozpocząłem swoją przygodę z bieganiem, i było naprawdę super . Zajęcia ciekawe, urozmaicone no i motywujące do dalszych wysiłków, z całą pewnością zjawię się za tydzień!! Dziękuję również trenerom za przypomnienie, że Achilles to nie tylko heros starozytnej Grecji moja świadomość ilości mięśni również wzrosła i trwa ciągle od sobotniego treningu, ale w każdym razie było warto !!!
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co do ilości osób to bijemy rekordy :-D Bardzo fajnie jest poruszać się przy tak wspaniałym towarzystwie. Dzięki pogaduchom podczas biegu nie czuć zmęczenia. Tak dalej :-D
Do zobaczenia w następną sobotę.
Do zobaczenia w następną sobotę.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2012, 22:57 przez wandzik20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To żeby następnym razem było jeszcze lepiej to proponuję trenerce przyjść w szpilkach :Dpawel_88 pisze: Było elegancko.
Ciekawe czy ją wpuszczą w takim obuwiu :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ambitnie właśnie się zapisałem na półmaraton w Dąbrowie Górniczej. Hehe pewnie umrę ale cóż.
Może ktoś jedzie i się zabierzemy razem??
Może ktoś jedzie i się zabierzemy razem??
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No ja się wczoraj zapisałem na Silesia półmaraton w parku Chorzowskim, ale jeszcze pomyślę, może do Dąbrowy też się przejadę, zobaczymy
Tak w ogóle, wyczytałem, że w tą sobotę będzie test Coopera :D
- Jacek L
- Wyga
No właśnie, czy w Mikołowie nas też to czeka? oj może być ciekawie...
a tak przy okazji to na stronie biegambolubie.com.pl w sekcji FAQ napisano, że sponsor Powerade będzie dostarczał napoje, więc skoro się sponsor się zadeklarował to może mógłby się wywiązać z obietnic? W każdym razie reklamy na biegambolubie.com.pl wyświetla. A ostatnio to tylko dzięki przedsiębiorczości trenerów woda była i mnie uratowała
a tak przy okazji to na stronie biegambolubie.com.pl w sekcji FAQ napisano, że sponsor Powerade będzie dostarczał napoje, więc skoro się sponsor się zadeklarował to może mógłby się wywiązać z obietnic? W każdym razie reklamy na biegambolubie.com.pl wyświetla. A ostatnio to tylko dzięki przedsiębiorczości trenerów woda była i mnie uratowała
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Następnym razem, weź po prostu butelkę wody ze sobą, nie będzie problemu.
Jak będzie woda czy jakiś inny napój, to bardzo fajnie, nie będzie, przeżyjemy, nikt z odwodnienia nie padnie, no chyba, że już przyjdzie odwodniony Ja osobiście, nie zwracam uwagi na takie szczegóły, bo w dobrej zabawie, na pewno mi to nie przeszkadza
Pozdrawiam
Jak będzie woda czy jakiś inny napój, to bardzo fajnie, nie będzie, przeżyjemy, nikt z odwodnienia nie padnie, no chyba, że już przyjdzie odwodniony Ja osobiście, nie zwracam uwagi na takie szczegóły, bo w dobrej zabawie, na pewno mi to nie przeszkadza
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no tak tak, może do tego czasu wyrobiłbym formę ale troszkę odrzuciła mnie kwota wpisowego. Co do testu Coopera to nic mi o tym nie wiadomo jednak może ......mppietia pisze:No ja się wczoraj zapisałem na Silesia półmaraton w parku Chorzowskim, ale jeszcze pomyślę, może do Dąbrowy też się przejadę, zobaczymy
zresztą zobaczymy co trenerka wymyśli :P jeśli przyjdzie w szpilkach (patrz powyżej) to chyba nic z tego nie wyjdzie :-D
Jeśli jedzie ktoś do Dąbrowy to dajcie znać bo razem raźniej :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wiadomość z ostatniej chwili !!!
Dowiedziałem się od trenerki że narazie mikołowska grupa BbL jest w okresie próbnym. Dopiero po jakimś czasie (patrz miesiąc lub dwa) pojawią się napoje.
Co do testu Coopera w najbliższą sobotę chętni będą mogli się sprawdzić. Dla każdego przygotowany jest już dyplom :D
Dowiedziałem się od trenerki że narazie mikołowska grupa BbL jest w okresie próbnym. Dopiero po jakimś czasie (patrz miesiąc lub dwa) pojawią się napoje.
Co do testu Coopera w najbliższą sobotę chętni będą mogli się sprawdzić. Dla każdego przygotowany jest już dyplom :D
-
- Wyga
Witam! Mam nadzieję, źe jutro na zajęciach spotkamy się jeszcze w większym gronie Pogoda ponoć nie ma nas rozpieszczać ale pamiętajcie trzeba być twardym. A co do obcasów-hmm jeszcze się zastanowie
-
- Wyga
Gratuluje wszystkim przebiegnlęcia testu Coopera-wyniki na wysokim poziomie, uśmiech na twarzy( pomimo brzydkiej pogody) czego można chcieć więcej Jesteście super!!! Do zobaczenia z jajeczkami za tydzień:)
- J@SIEK
- Stary Wyga
Trenerze, jesteś szybsza niż światło, o 9:43 gratulowałaś nam dobrych wyników, a zajęcia skończyły się o dopiero o 10.30
Było super, dzięki wielkie.
PS> Dla gadżeciarzy
Endomondo: http://www.endomondo.com/workouts/nLLu9QOWQ_Q
Garmim Connect: http://connect.garmin.com/activity/163344581
Było super, dzięki wielkie.
PS> Dla gadżeciarzy
Endomondo: http://www.endomondo.com/workouts/nLLu9QOWQ_Q
Garmim Connect: http://connect.garmin.com/activity/163344581
- Jacek L
- Wyga
Było dziś super mimo niesprzyjającej aury, sporo osób dziś podjęło w Mikołowie wyzwanie testu Coopera, brawo dla wszystkich, w szczególności dla najmłodszego uczestnika ! dzięki motywacji trenerów chyba poraz pierwszy w życiu biegłem bez przerwy przez 12 minut Dziękuję wszystkim za stworzenie fantastycznej atmosfery. Do zobaczenia za tydzień