Dziękuję. A Robbura sam sobie gońzoltar7 pisze:G-R-A-T-U-L-U-J-Ę !!!wolf1971 pisze: Sprostowanie Zoltar: 1:45:18, tempo: 4:58 min/km![]()
A to pięknie... jak schudnę 12-15 kg to się pościgamy![]()
Ale muszę przyznać, że całkiem niezły wynik, na razie goń Robbura (01:41:51)
Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
Spoko schudnę 15 kg to i Robbura dogonię 
A teraz Robbur chyba ma inny kłopot na głowie niż bieganie... bo coś miało mu się urodzić
A teraz Robbur chyba ma inny kłopot na głowie niż bieganie... bo coś miało mu się urodzić
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

uff, Szwajcaria daiki iraj, po wpisie u Kanaska az do Zurychu mi nie chcialo zadnego innego bloga zaladowac.Piekny wynik Kachita, zaraz poczytam, jak tego dokonalas. A calkiem przypadkiem dzis w Tybindze w sklepie wpadly mi w reke Merelle-niestety tylko meskie modele mieli. W porownaniu z moimi Evo to sztywniaki, nie zamienilabym. 
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

GRATULACJE!!! Super dałaś radę!!! Wooow. Może kiedyś i ja tak śmignę!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Dzięki, dziewczyny 
Maraton? Owszem, chciałabym, ale nie wiem, czy dam radę się przygotować. Do Wrocławskiego zostało jakieś niecałe pół roku, to mnóstwo czasu teoretycznie, ale mam respekt przed tym dystansem
Zobaczymy, jak to będzie.
Maraton? Owszem, chciałabym, ale nie wiem, czy dam radę się przygotować. Do Wrocławskiego zostało jakieś niecałe pół roku, to mnóstwo czasu teoretycznie, ale mam respekt przed tym dystansem
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
o rany... czy mi się majaczy czy widzę wpis sprzed półtora roku... tak jakby ta sama śpiewka...zoltar7 pisze: A to pięknie... jak schudnę 12-15 kg ...
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

Kachitka,
gratulacje i ode mnie
gratulacje i ode mnie
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
Kachita bardzo ładnie wyglądasz na tym zdjęciu z blogu Kanas ale, czy mi się zdaje, czy w twoich oczach widać (jeszcze) strach i przerażenie
PS.

PS.
Pardita ty już w ogóle mnie nie kochaszpardita pisze:o rany... czy mi się majaczy czy widzę wpis sprzed półtora roku... tak jakby ta sama śpiewka...zoltar7 pisze: A to pięknie... jak schudnę 12-15 kg ...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

pardita pisze:o rany... czy mi się majaczy czy widzę wpis sprzed półtora roku... tak jakby ta sama śpiewka...zoltar7 pisze: A to pięknie... jak schudnę 12-15 kg ...
Całym moim jestestwem kocham pana, panie Zoltarkuzoltar7 pisze:Pardita ty już w ogóle mnie nie kochasz![]()
![]()
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Wiemwolf1971 pisze:Kachita do Maratonu Warszawskiego masz jeszcze więcej czasu
Pardita, dziękuję
zoltar7 pisze:Kachita bardzo ładnie wyglądasz na tym zdjęciu z blogu Kanas ale, czy mi się zdaje, czy w twoich oczach widać (jeszcze) strach i przerażenie![]()

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]