7,2 sek. na odbiór pakietu startowego

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
mefju
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:25
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:
maciejl pisze: Duży problem z parkowaniem
gadanie. stojaki były co prawda zajęte, ale dało sie postawić rower obok - tam jest dużo wolnego miejsca.

zaraz, zaraz...
chyba nie pojechałeś tam samochodem?
gdyby większość przyjechała komunikacją miejską lub rowerami to byłoby pięknie... dość zabawnie wglądali "półmaratończycy" nie mogący wydostać się z zakorkowanego parkingu... a chamstwa osób parkujących na trawniku nie jestem w stanie pojąć
a sama organizacja biura zawodów na 5.
PKO
maciejl
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:chyba nie pojechałeś tam samochodem?
Rozpoczynanie sezonu rowerowego od przejechania 55 km na dzień przed półmaratonem, nie jest najlepszym pomysłem. Poza tym dwa worki cementu, które kupiłem przy okazji, dość kiepsko pakowałyby sie do mojej sakwy :)
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja mam do tego Centrum Olimpijskiego 30km :( a niby mieszkam tuż pod Warszawą - do centrum mam 18,5km ale biuro zawodów jest na północ a ja mieszkam na południu... więc będę musiał samochodem tam podskoczyć jutro, oby takich tłumów już nie było na parkingu.
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

Zero kolejki po numerek, odbior bez problemu. Mialam odstawic auto i przybiec wieczorkiem po pakiet w ramach rozruchu, ale nie wyszlo czasowo i wgrzebalam sie tam jimem po pracy. Posiadajacym wieksze i mniej zwrotne auta polecam zostawic je w domu i podjechac autobusem lub przejsc sie z wilsona bo przy samym centrum jest kociol :)
nofinishlane
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:43
Życiówka w maratonie: 03:25:30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zdecydowanie nie jechać samochodem...Chociaż muszę przyznać, że spacer z placu Wilsona, w taką pogodę, wpłynął kojąco na nerwy związane z próbą wjazdu pod biuro zawodów :hej:
Jeśli nie chcesz się ścigać - wtedy nie startuj
http://barman-setka-raz.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja byłem samochodem i to niezbyt małym bo kombi ale zdążyłem przed najazdem Hunów ;) odebrałem dwa pakiety z moją starszą córką i poszliśmy na plac zabaw koło placu Wilsona. Parkowaliśmy blisko biura i nie miałem z tym problemów.
EXPO wyglądało skromnie chociaż całego chyba nie widziałem, na pewno widziałem stoisko biegania.pl ze znudzonym naczelnym przy stoliku :hej:
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzisiaj byłam w okolicach południa. Poszło sprawnie, autem wjechałam pod samo wejście, zaparkowałam na parkingu, pakiet odebrałam właśnie pewnie w coś około 10 sekund. Super organizacja!!! Niemniej właśnie parkowanie na trawie żenujące!!!
Awatar użytkownika
chomicco
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

jeżeli chodzi o mnie to przyjechałem sobie komunikacją miejską :) byłem ok godz 14 a pakiet odebrałem tak jak wszyscy-bardzo szybko mimo sporej ilości uczestników :) teraz tylko czekolada i leżenie na łóżku :) do jutra! :)
Biegam by żyć...!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ