Komentarz do artykułu Testowanie i konkurs Nike+ SportWatch GPS
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Testowanie i konkurs Nike+ SportWatch GPS
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Wygląda fajnie - już chciałem się tym zainteresować ale... no właśnie: aby móc spróbować tego zegarka należy wymyślić dla niego hasło reklamowe. Mamy dwie opcje: albo taki zegarek już mamy, ale po co nam wtedy taki zegarek na czas półmaratonu? Druga opcja - jeszcze go nie mamy, ale jak można reklamować coś czego się nie ma? To by było fałszywe, a co gorsza jak wynika z recenzji http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 70&start=0 byłoby to reklamowanie nie najlepszego produktu.
Proponuję żeby następnym razem ochotnicy do testów nie musieli najpierw z góry wychwalać testowanego urządzenia - można to zorganizować inaczej, np. testerzy muszą napisać recenzję po dwóch tygodniach używania i opublikować ją (na swoim blogu, forum itp).
Żeby nie było że tak negatywnie - bardzo popieram takie akcje dawania sprzętu do testów, nie podoba mi się tylko zmuszanie uczestników konkursu do chwalenia czegoś zanim to na oczy zobaczą.
Proponuję żeby następnym razem ochotnicy do testów nie musieli najpierw z góry wychwalać testowanego urządzenia - można to zorganizować inaczej, np. testerzy muszą napisać recenzję po dwóch tygodniach używania i opublikować ją (na swoim blogu, forum itp).
Żeby nie było że tak negatywnie - bardzo popieram takie akcje dawania sprzętu do testów, nie podoba mi się tylko zmuszanie uczestników konkursu do chwalenia czegoś zanim to na oczy zobaczą.
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03