Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja za to mam motyle w brzuchuKanas78 pisze:Totalne ADHD mnie dopadło. Nie mogę się na niczym skupić...jakbym była jakimś uzależnionym czekającym na dostawę zarąbistego towaru!!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
No w końcu jest wiosna i można się zakochaćkachita pisze:Ja za to mam motyle w brzuchu
trzeba pobiec i już. I tak moim celem jest maraton w Łodzi. Może dlatego nie czuję motyli i nie mam ADHDLadyE pisze:poprosmy moze o zmiane terminu jakby co pisze sie na liste
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Albo lepiej napić się piwa w plenerzewolf1971 pisze:No w końcu jest wiosna i można się zakochaćkachita pisze:Ja za to mam motyle w brzuchu
Skąd ja to znam. Do tego u mnie jest dół i przerażenie. Zarówno przed połówką jak i przed całością. Powaga, w zeszłym roku przed debiutem się nie przejmowałem, a teraz tragediawolf1971 pisze:trzeba pobiec i już. I tak moim celem jest maraton w Łodzi. Może dlatego nie czuję motyli i nie mam ADHDLadyE pisze:poprosmy moze o zmiane terminu jakby co pisze sie na liste
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Ja celuje tylko w tę górną granicę: 1:49:59
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No to szacun. Bo mało jest facetów, którzy oficjalnie się przyznają do przerażenia przed zawodamimisthunt3r pisze:Albo lepiej napić się piwa w plenerzewolf1971 pisze:No w końcu jest wiosna i można się zakochaćkachita pisze:Ja za to mam motyle w brzuchu
Skąd ja to znam. Do tego u mnie jest dół i przerażenie. Zarówno przed połówką jak i przed całością. Powaga, w zeszłym roku przed debiutem się nie przejmowałem, a teraz tragediawolf1971 pisze:trzeba pobiec i już. I tak moim celem jest maraton w Łodzi. Może dlatego nie czuję motyli i nie mam ADHDLadyE pisze:poprosmy moze o zmiane terminu jakby co pisze sie na liste
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
wolf1971 pisze:No dwóchLadyE pisze:Kanas chyba nie do konca
Dla wszystkich maratończyków (i dla przyszłych) polecam naprawdę ten film, bo... po prostu trzeba go zobaczyć...
Wszystkie części dostępne na YT
http://www.youtube.com/watch?v=0BRSw-B4-2E
Kochanie, tylko że Ty stres przekuwasz na coś konstruktywnego, a ja na bezsenność i biegunkę
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Fajna motywacja
Czyli rozumiem że po połówce w stolicy rozpoczynamy wszyscy przygotowanie do pełnego maratonu??
Czyli rozumiem że po połówce w stolicy rozpoczynamy wszyscy przygotowanie do pełnego maratonu??
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach