endomondo

microMouse
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!
Czy aplikacja endomondo dziala na telefonie SAMSUNG GALAXY ACE lub SONY ERICSSON NEO V ? Chcialabym zaczac korzystac z tej aplikacji, a kupuje nowy telefon, wlasnie ktorys z wymienionych, tylko w spisie na endomondo nie ma ani jednego, ani drugiego, a np. inne galaxy sa, wiec nie wiem czy bedzie to kompatybilne. Czy ktos pomoze mi rozwiac watpliowosci?
PKO
Awatar użytkownika
Laufer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55.13,---

Nieprzeczytany post

Ja mam samsung wave 533 i też go nie ma w spisie, ale działa mi endomondo tylko musiałem ściągnąć wersję na system operacyjny android ;D
Obrazek
microMouse
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki! W takim razie mam nadzieję, że i na moim się sprawdzi ;)
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oba wspomniane modele telefonów działają z systemem Android i mają GPS-y, więc Endomondo na 100% będzie działał na obu.
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a dlaczego endomodo a nie np. sports-track?
Używam Sports-tracka i jestem mega zadowolony. Śmiga mi na niokii E72 i pewnie trochę przekłamuje, ale naprawde parę metrów.
gymsport
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam, a kto mi powie jak zamiescic np na fejsbuku fotke z mapą. bo nie mam pojecia jak ja skopiowac na fejsa. prowadze treningi nordic walking i chcialbym zamieszczac odleglosc zeby ludzie mogli sobie sprawdzac po treningu. plik eksportuje sie w jakis dziwnych rozszerzeniach i moj win nie chce tego odtworzyc. pomocy.
Awatar użytkownika
Gregz
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 46:42

Nieprzeczytany post

gymsport pisze:witam, a kto mi powie jak zamiescic np na fejsbuku fotke z mapą. bo nie mam pojecia jak ja skopiowac na fejsa. prowadze treningi nordic walking i chcialbym zamieszczac odleglosc zeby ludzie mogli sobie sprawdzac po treningu. plik eksportuje sie w jakis dziwnych rozszerzeniach i moj win nie chce tego odtworzyc. pomocy.
Musisz wejść w ustawienia w swoim profilu (na stronie endomondo), kliknąć POŁĄCZ i zaznaczyć "Automatyczna publikacja treningów na osi czasu na Facebooku".
Można też nie włączać tej funkcji i samemu decydować, który trening pokazać na FB - musisz na stronie wejść do konkretny trening i kliknąć PUBLIKUJ (później FB).
I tyle ... :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ