odbiór pakietów - apel
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Wnioskuję, aby umożliwić odbiór pakietów wcześniej. Np. w piątek, ale od godzin porannych.
Jakoś nie wyobrażam sobie aby piątek późne popołudnie i sobota były wystarczające na odebranie pakietów przez ponad 9 tys ludzi. Będą ogromne kolejki i nerwy.
Pomyślcie o tym, aby pakiety można było odbierać chociażby od piątku rano.
Za pewne wiele osób odebrałoby pakiety chętnie już we czwartek.
Moim zdaniem półtora dnia to za mało.
Pozdrawiam,
Marcin
Wnioskuję, aby umożliwić odbiór pakietów wcześniej. Np. w piątek, ale od godzin porannych.
Jakoś nie wyobrażam sobie aby piątek późne popołudnie i sobota były wystarczające na odebranie pakietów przez ponad 9 tys ludzi. Będą ogromne kolejki i nerwy.
Pomyślcie o tym, aby pakiety można było odbierać chociażby od piątku rano.
Za pewne wiele osób odebrałoby pakiety chętnie już we czwartek.
Moim zdaniem półtora dnia to za mało.
Pozdrawiam,
Marcin
-
- Rozgrzewający Się
dostałem bardzo szybko odpowiedz na maila z biura zawodów.marcin_pl pisze:napisałem równieżmariod pisze:Mogłeś napisać bez pośrednio do fundacji,na ich stronie są dane do kontaktu.Nie zawsze czytają to forum.
podobno wcześniej nie raz biuro było otwarte we czwartek oraz piątek od rana. pojawiała się tylko garstka ludzi.
argumentacja jest taka, że biegacze odbierają pakiety po wyjściu z pracy.
ok - niech tak będzie - moim zdaniem będzie ciekawie

-
- Dyskutant
Nie bedzie, 7,5tys osob nie przyjdzie na raz, jesli bedziesz mial karte startowa, nie bedziesz marudzil to mysle, ze w 15min sie wyrobisz. A skoro maja doswiadczenia, ze w pt wolonatariusze siedza i sie nudza jak mopsy pol dnia to chyba wiedza co robia, w koncu to nie pierwszy raz dla nich.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39:32
Ale musicie pomyśleć też o osobach które są spoza Wawy. Osobiście jadę z Gdańska i specjalnie biorę dzień wolny by jeszcze w piątek popołudniu móc odebrać pakiet. Wtedy cała sobota na zwiedzanie stolicy z rodzinką, a w niedzielę Dday 

-
- Dyskutant
dlatego tez pamietajcie drodzy przyjezdni goscie, ze w Warszawie bedzie lekko utrudnione poruszanie sie metrem, po informacje zapraszam tutaj: http://ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=2111&l=1 jest tam nawet schemat komunikacji zastepczej, mozna wydrukowac.
-
- Zaprawiony W Bojach
nie będzie żadnego kłopotu z odebraniem pakietu - w zeszłym roku było ponad 4 tys. osób (teraz 8 tys.) - pakiet odbierałem w sobotę po południu i zajęło mi to ok 3 min. więc teraz będzie to max 6min :D