Księżna dzięki ale na Błoniach to była masakra ledwo co już nogami przebierałem byle jakoś dobiec do końca

dziś ledwo chodzę i taki sponiewierany jestem teraz odpoczynek
Księżno, dziękuję Tobie i szczególnie Twoim pacholętom, za fantastyczny doping !Księżna pisze:Próbowałam dwoić się i troić by Wam kibicować - ale tylko w pierwszym punkcie, tuż przed pierwszym mostem byliśmy od pierwszego, do ostatniego zawodnika. Kolejne punkty przeskakiwaliśmy...
Ręce mam poobijane od bicia brawa!
Wszyscy byliście fantastyczni!
Z wyniku sie ciesze ale niedosyt pozostal! Bedzie walka nastepnym razemPanucci 100 minut i 16 sekund w połówce to na pół roku biegania wyczyn.
Ciesz się z wyniku. Te 16 sekund to będzie Twój napęd. Przynajmniej ja tak mam.
Ostatni pomiar był okrążenie przed metą.ok 17567m.wystarczy sprawdzic czasy dowolnego biegacza,że 19km to niemożliwe.jacekj pisze:Czy ktoś zarejestrował czy rzeczywiście ostatni przed metą punkt pomiaru czasu był na 19km? Coś mi to spać nie daje, a może jest jednak za późno
Też byłbym szczęśliwszy,gdyby ten międzyczas był z 19-stkipanucci10 pisze:heh jak ja bym miał taki czas na 19km co podają w ich miedzyczasach to bylbym super szczesliwy
A jesli mozna wiedziec to jaki miales wynikKrzychu M pisze:Był to mój debiut(biegam dopiero od grudnia),liczyłem na 3-4 minuty mniej.
Ale ciesze się,że zdecydowałem się na ten start,bo w CM nie zrobię już takich błedów co w Marzannie
1:58:17.Jak na 3,5 miesiąca biegania to tragedii nie ma.panucci10 pisze:A jesli mozna wiedziec to jaki miales wynikKrzychu M pisze:Był to mój debiut(biegam dopiero od grudnia),liczyłem na 3-4 minuty mniej.
Ale ciesze się,że zdecydowałem się na ten start,bo w CM nie zrobię już takich błedów co w Marzannie?
Eee to bardzo dobry wynik! Gratuluje! Wg mnie bardzo dobry cel na CMpanucci10 pisze:1:58:17.Jak na 3,5 miesiąca biegania to tragedii nie ma.
Musze zmniejszyc wage.180cm i 90kg(niestety 17 lat siłowni zrobiło swoje).
Teraz liczy się tylko bieganie
Plan na CM złamac 4:15.
pozdr
Heh u mnie tez sie nie sprawdzaja spoko:) wydaje mi sie ze kalkulatory okreslaja tak mniej wiecej, oczywiscie wazna jest tez dyspozycja dnia <przynajmniej u mnieKrzychu M pisze:U mnie duży spadek wytrzymalosci na coraz dluzszych dystansach.Kalkulatory się nie sprawdzają
Też startujesz w CM?