KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapraszamy:) Darek będzie pewnie wcześniej:)
New Balance but biegowy
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bardzo, bardzo Wam dziękuję za pierwszy (oficjalny) wspólny trening w tym sezonie:)
Cieszę się, że tak licznie dziś przybyliście i mam nadzieję że zostaniecie z nami na dłużej.
Wkrótce wrzucę ze dwa zdjęcia na facebooka a większą galerię zdjęć Magdy pewnie w przyszłym tygodniu.
Już: DZISIEJSZA LISTA OBECNOŚCI
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Dziekuje r ównież wszystkim za tak liczne przybycie. Pierwszy dzień Akcji 2012 i odrzu najwyzsza frekwencja bo 0 osób jeszcze nie mieliśmy. Mamy nadzieje, ze będzie nas jeszcze więcej z kazdym tygodniem...to dla WAS dzisiaj tak ładna pogoda była...

Do zobaczenia za tydzień...pozdrawiam
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Mirko
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich lubiących biegać,

dzięki za sobotnie spotkanie. Jestem, jak wy to mówicie "świeżakiem". Biegam od dwóch tygodni i szybko się to nie zmieni.
Ze względu na dziwne godziny pracy również w soboty czasem przyjdzie mi opuścić trening, choć będę starał sobie wszystko tak poukładać, żeby do pracy pojechać po bieganiu.

Także do zobaczenia na bieżni ;)

Mirek.
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cała masa osób się zjawiła, mam nadzieję że trend się utrzyma :) Tylko stadion już nas później tak łatwo nie pomieści.
Obrazek
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki Daro za pomoc w poprawie wyniku w ''Cooperze",to dobry prognostyk przed Półmaratonem Warszawskim.Teraz nie mam wyjścia - biegnę na RŻ.
Wszystkim życzę zdrowia,wytrwałości i zadowolenia z biegania.
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja już zacząłem się rozkręcać na własną rękę od tygodnia, ale obowiązki mi nie pozwoliły się zjawić. Aga i Bzium trzymajcie dla mnie jedno wolne miejsce.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:Ja już zacząłem się rozkręcać na własną rękę od tygodnia, ale obowiązki mi nie pozwoliły się zjawić. Aga i Bzium trzymajcie dla mnie jedno wolne miejsce.
Jako dowód http://run-log.com/profiles/profile/olotraper/
Obrazek
Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50

Nieprzeczytany post

Dzień dobry :)

Szanowni Państwo Trenerowie -
Bzium :)
- czy mam wnioskować, że nieprawidłowo wykonuję trening rytmu?

Właśnie przeczytałam połowę artykułu 'Rytm według Jana Mulaka' ze strony http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=2&id=3782 - i...
i wnioskuję, że nieprawidłowo ćwiczę ten zakres. 'Rytm jest biegiem bez kompensacyjnych ruchów skrętowych (...) ' - i wspomniane jest tutaj o ruchu rąk. /cytat z artykułu ww/

na najbliższym spotkaniu BBLu, na którym będę, i nie w sobotę 24 marca, proszę o instrukcję biegania rytmów.

Podobno lepiej późno niż wcale...

Sympatycznie było na pierwszym oficjalnym spotkaniu BBL '2012. Ponad 25 osób!! było tak już u nas? :)
Awatar użytkownika
nefreeo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 53m:52s

Nieprzeczytany post

Ja niestety pracuje w soboty ale jestem z wami myślami. Sam zacząłem niedawno przygodę z bieganiem .... mam nadzieję , że jak się trafi jakaś sobota wolna to poznam was osobiście LUDZISKA. Pozdrawiam
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A Ja mam pytanie do naszych BiegamBoLubiaczy z okręgu Tyskiego :) Zna ktoś okolice Osiedla B i miał sposobność Truchtania w tych rejonach? najbliżej są lasy Kobiórskie... Pytanie Co Wy robicie wieczorem ? w Katowicach są oświetlone Parki... a Tychy?... być może bede sie przeprowadzał, stąd moje pytanie :-)
Jak sie wyniosę z Katowic to chętnie się bede zabieral w sobote na BBLa z kimś z Tychów:)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mamy tu innych ekspertów, ale z tego ci się orientuje, to masz super do biegania lasy kobiórskie(kup se czołówkę:)), chyba Park Miejski jest niedaleko, a na Paprocany gdzieś tyle co teraz do WPKiW.
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Początkująca pisze:Dzień dobry :)

Szanowni Państwo Trenerowie -
Bzium :)
- czy mam wnioskować, że nieprawidłowo wykonuję trening rytmu?
Ważniejszy jest chyba rytm treningu :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:A Ja mam pytanie do naszych BiegamBoLubiaczy z okręgu Tyskiego :) Zna ktoś okolice Osiedla B i miał sposobność Truchtania w tych rejonach? najbliżej są lasy Kobiórskie... Pytanie Co Wy robicie wieczorem ? w Katowicach są oświetlone Parki... a Tychy?... być może bede sie przeprowadzał, stąd moje pytanie :-)
Jak sie wyniosę z Katowic to chętnie się bede zabieral w sobote na BBLa z kimś z Tychów:)
A na jakimś Gymie nie będzie bieżni elektrycznej :-). Można ewentualnie biegać w świetle księżyca, ale nie za szybko, aby nóg nie połamać.
A co Damian usidliła Cię jakaś i się przeprowadzasz?
Obrazek
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:A Ja mam pytanie do naszych BiegamBoLubiaczy z okręgu Tyskiego :) Zna ktoś okolice Osiedla B i miał sposobność Truchtania w tych rejonach? najbliżej są lasy Kobiórskie... Pytanie Co Wy robicie wieczorem ? w Katowicach są oświetlone Parki... a Tychy?... być może bede sie przeprowadzał, stąd moje pytanie :-)
ech to będzie ciekawie bo my mieszkamy na B :)
W Tychach jest tak: póki widno - lasy kobiórsko-paprocańskie, które uwielbiam. Jeszcze wszystkich nie wybiegałam, ale zjeździłam na rowerze jakieś 80%.
A jak się ściemni :ojoj: ......to zostaje trasa miastem. np. z B do Piramidy na drugim końcu miasta jest ~11 km w dwie strony ( wariacje dają 3-4 km więcej). Nasz wariant obejmuje mniej uczęszczane drogi, ale i tak jest okropnie.... dobrze, że dzień już dłuższy.
W razie czego zapraszam na Endomondo tam są wszystkie moje trasy:D
Obrazek
ODPOWIEDZ