Bieganie na Podlasiu
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hej, Jeżeli chodzi o Biegam bo Lubię na stadionie to o 9.30 wszystko wskazuje na to, że będzie.
A jeżeli chodzi o chłopaków to jak tylko będę wiedziała - napiszę Ci na mail.
A jeżeli chodzi o chłopaków to jak tylko będę wiedziała - napiszę Ci na mail.
-
- Rozgrzewający Się
Witajcie;] znajdzie się tu maże jakiś amator chętny biegać od października( studia^^) z okolic dzielnicy Piasta? Biegam od niedawna z kumplem w rodzinnym mieście ale wchodzi mi to w nawyk i chciałbym kontynuować biegi w Białymstoku, no a z kimś wiadomo raźniej;]
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Mam pytanie, czy w Hajnówce jest "zorganizowana społeczność" biegowa? BBL czy inne wspólne treningi? Wiem, że wstyd nie wiedzieć tego o moim rodzinnym mieście
W każdym razie w ostatni weekend października/pierwszy weekend listopada zamierzam odwiedzić rodziców i potruchtać kilkanaście kilometrów. Może uda się z kimś zgadać?
W każdym razie w ostatni weekend października/pierwszy weekend listopada zamierzam odwiedzić rodziców i potruchtać kilkanaście kilometrów. Może uda się z kimś zgadać?
-
- Wyga
Cześć, gdzie można pobiegać w Białym wieczorami - tak żeby było chociaż ze 2-3km płasko z oświetleniem i bez "świateł"? Jakiś park? Wzdłuż obwodnicy? Dzięki za jakiekolwiek propozycje.