WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Bez dzieci i trenerów było 57 osób.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:51:17
- Życiówka w maratonie: brak
Oj było sporo bbl`ów - bo jeszcze tylu uczestników nie widziałem, a sam uczęszczam od grudnia i w mojej krótkiej karierze biegacza nie widziałem tylu uczestników. Wielki ukłon w stronę trenera Roberta bo on w momencie największych mrozów (-18; -20) prowadził 2 osoby w przygotowaniu do półmaratonu, również trener Paweł dał nam ostro w kość na 500m okrążeniach obok SKRY. To będzie mój pierwszy półmaraton więc trzymajcie kciuki bo startuję w drużynie BBL !!!
PZW
dżeju
PZW
dżeju
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
spokojnie , stadion ma 8 torów, a każdy o długości co najmniej 400m
są też cztery skocznie-piaskownice , cześć trawiasta to kolejne miejsce do wykorzystania
to jest urok stadionów LA o którym sie nie pamięta
właśnie m.in dlatego lekka atletyka to "KRÓLOWA"
więc póki co NIE LĘKAJCIE SIĘ i PRZYBYWAJCIE
p
są też cztery skocznie-piaskownice , cześć trawiasta to kolejne miejsce do wykorzystania
to jest urok stadionów LA o którym sie nie pamięta
właśnie m.in dlatego lekka atletyka to "KRÓLOWA"
więc póki co NIE LĘKAJCIE SIĘ i PRZYBYWAJCIE
p
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
Tez solidnie popracowalam na skipach, w efekcie wczoraj wieczorem po wybieganiu dopadly mnie okropne zakwasy na jakichs miesniach ktore podnosza noge do gory
W te sobote chyba bbl odpuszcze bo i bez zakwasow bedzie na polmaratonie hardkorowo ...
W te sobote chyba bbl odpuszcze bo i bez zakwasow bedzie na polmaratonie hardkorowo ...
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Tak, tak, już w niedzielę Półmaraton, chyba rekordowy w tym roku, jeśli chodzi o frekwencję, tak jak rekordowe były nasze ostatnie zajęcia. Zatem już dziś na zapraszamy wszystkich serdecznie na kolejne zajęcia, a rekord frekwencji może znów zostanie pobity !
Przed półmaratonem zrobimy lekki trening rozruchowo-pobudzający, bo dzień przed startem naprawdę warto trochę pobiegać. To dla tych, którzy startują. Dla tych, którzy tym razem jeszcze nie startują, przygotujemy ofertę specjalną .
Zapraszamy wszystkich serdecznie na Skrę !
Przed półmaratonem zrobimy lekki trening rozruchowo-pobudzający, bo dzień przed startem naprawdę warto trochę pobiegać. To dla tych, którzy startują. Dla tych, którzy tym razem jeszcze nie startują, przygotujemy ofertę specjalną .
Zapraszamy wszystkich serdecznie na Skrę !
- beata
- Ekspert/Trener
Halo, halo!
Jutro biegamy !
(podbijam wątek, bo zniknął niemal w czeluściach forum )
Zapraszamy o 9.30 na stadion warszawskiej Skry !
Jutro biegamy !
(podbijam wątek, bo zniknął niemal w czeluściach forum )
Zapraszamy o 9.30 na stadion warszawskiej Skry !
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
jutro do naszej trenerki Beaty dołączy, niemal "prosto z pod samiuśkich Tater" drugi z trenerów Robert , możliwe że będzie szansa poczuć elementy treningu wysokogórskiego ?
tak jak pisała Beata, zapraszamy zarówno na rozruch przed warszawską połówką jak i na tradycyjne spotkanie tych co lubią biegać
i oczywiście "pierwszoobecniaki" mile widziani
do jutra
ps.
Agnieszkę zapraszam po odbiór koszulki
tak jak pisała Beata, zapraszamy zarówno na rozruch przed warszawską połówką jak i na tradycyjne spotkanie tych co lubią biegać
i oczywiście "pierwszoobecniaki" mile widziani
do jutra
ps.
Agnieszkę zapraszam po odbiór koszulki
- beata
- Ekspert/Trener
Ech, spod Tater - zazdroszczę, ja spod Tater wróciłam dwa tygodnie temu, stąd wciąż ta krzywa nieco opalenizna, bo do czapki .FUNdacja BIEGAnie pisze:jutro do naszej trenerki Beaty dołączy, niemal "prosto z pod samiuśkich Tater" drugi z trenerów Robert ,
Witaj, niestety takich luksusów jeszcze nie mamy - ale pracujemy nad tym .SKYLMT pisze:Jest już może jakaś szatnia / prysznic po treningu, albo chociaż gdzie się przebrać? Jutro wybieram się do was pierwszy raz i nie wiem, jak się organizować
Przebieramy się na ławeczkach, a jest ich sporo, tam też można zostawić rzeczy. Jest też przestronny parking - to dla zmotoryzowanych.
Pogoda jest łaskawa, zatem bez obaw można przebrać się i zostawić rzeczy pod tzw. chmurką .
Zapraszamy !