GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sobota, zaliczyłem biegi na orientacje całkiem fajna sprawa trzeba się skoncentrować na czytaniu mapy i szukaniu miejsc z punktami, ale w większym terenie nie obejdzie się bez kompasu i nauki czytania oznaczeń mapy .
Niedziela była wyjątkowo biegowa najpierw bieganie w Gdyni na bulwarze a potem wspólna kąpiel z ratownikami WOPR zięcia i filmy będzie można zobaczyć na stronach WOPR.

A dzięki trenerowi drugi raz w niedziele mieliśmy naprawdę niesamowite ćwiczenie w biegu przez płotki tak się nam spodobało że trening zakończyliśmy dopiero jak zrobiło się nam ciemno przed oczami . :hejhej: Jeszcze kilka takich i będziemy przelatywać przez płotki z lekkością . :hej:

:uuusmiech: Podziękowania dla trenera za poświęcony czas przez sezon zimy i weekendowe treningi na hali i siłowni. :uuusmiech:

Aktualizacja zdjęć z kąpieli BBL oraz z treningów na hali
https://picasaweb.google.com/1125039773 ... directlink
https://picasaweb.google.com/1125039773 ... directlink

Jak pisałem wcześniej nie musimy zazdrościć innym klubom biegowym spotkań kilka razy w tygodniu. Dzień jest coraz dłuższy i możemy zacząć dodatkowo biegać grupą w ciągu tygodnia po leśnych drogach ,nad morze . Jest coraz więcej chętnych wiec pozostaje tylko się dogadać o której godzinie po pracy komu pasuje i w jakie dni tygodnia. W niedziele też o tym rozmawialiśmy i chętni są.
Propozycja by się przy stadionie spotykać bo blisko mamy do lasu z tego miejsca i nad morze. Pozostaje jeszcze się dogadać np. na otwarciu BBL . A gdy już złapiemy formę można zorganizować zawody przełajowe np. na 5-10km tak samo jak inne kluby ,bo organizacja takich zawodów to nic trudnego .
W piątek dla grupy która jedzie na festiwal biegowy jest kolejne losowanie zegarków tydzień temu kobieta z Gdańska wylosowała timexa ,wiec jest szansa. :)

W sobotę inauguracja kolejnej edycji BBL wszyscy co mają klubowe koszulki proponuje się w nich pokazać tym bardziej że zaraz potem cześć z nas jedzie na zawody do Sopotu .. Po których naturalnie będzie kąpiel dla chętnych morsów . :taktak: Będzie ktoś nagrywał otwarcie sezonu BBL ?Przydał by się potem na naszą stronkę na Fejsa :hej:
KubaBiega BBL zaczyna sezon to może się przyłączysz :taktak:
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

Żałuję, że nie mogłam dołączyć drugi raz w niedzielę tym bardziej że taki ciekawy trening.
Ja niestety nie mogę się pojawić w sobotę ani na treningu ani na GP ani na morsowaiuuuuuuuu :ech: (pogrzeb)
Mam nadzieję, że otwarcie sezonu się uda i z otwartymi ramionami przyjmiecie nowych BBL-ów.
Jeśli planujecie niedzielne bieganie i morsowanie w Gdyni proszę o mnie pamiętać i sms-kiem dać znać.

Co do dodatkowych zajęć, może najpierw spróbujmy się dołączyć do kogoś. Przynajmniej później fajne imprezy nie będą się na siebie nakładać. No ale to tylko moje zdanie.
Zdecydowanie musimy więcej biegać i tyle :hej:
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Robi się ciepło więc biegniemy dalej.Mam ogromną przyjemność zaprosic wszystkich w najbliższą sobotę na godz.9.30 na stadion lekkoatletyczny AWFiS w Gdańsku na inaugurację akcji BiegamBo Lubię(BbL).Szczególnie zachęcam niezdecydowanych i początkujących,tych, którzy chcą,ale...Czekamy na Was i zapraszamy, dla każdego dobierzemy odpowiednie ćwiczenia.Pamiętajcie, że najtrudniej wyjść z domu, później gwarantuję radość i zadowolenie.Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę.
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kto jedzie na GP Sopotu po treningu?
Czy znajdzie się dla mnie miejsce w samochodzie?
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aga jak mus , to mus. Też musiałem dzisiaj przyjąć nieciekawą informacje :ech: .Mamy już taki staż biegowy że nie potrzeba nam opiekunka dobiegania w tygodniu w terenie ,chyba że były to trener lub Asia :uuusmiech: wiec się nie obawiaj. :oczko: W niedziele biegniemy do Gdyni na kąpiel .
Nie wiem czy dam rade w 2 strony? Ale jedna będzie. :orany: Na którą jeszcze nie wiem WOPR ma teraz szkolenia i kąpią się około 13 pośle smsa jak co. :hejhej:

Piotrek nie przejmuj się mogę cię rowerem podwieźć wiele nie ważysz to albo na ramę albo na bagażnik . :hahaha: Nie możesz pobiec w końcu to nie daleko . :hej:
Zakręciłem się z godziną GP Sopotu o 11 niby maja dzieciaki startować a Open jest dopiero 11.45? :niewiem:
Obrazek
Awatar użytkownika
KubaBiega
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Postaram sie byc :)
5km - 25,01
10km - 48,19
Deuce
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 38:24
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ja zapytam.. Wybiera się ktoś do Kołobrzegu na jutrzejszy bieg zaślubin? :D
Arkstar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41
Życiówka w maratonie: 3.19

Nieprzeczytany post

Trenerze Krzysztofie a czy jest możliwa w ramach naszych zajęć próba mleczanowa lub wydolnościowa? Nawet odpłatnie, ponieważ mam problem z ustaleniem zakresów treningowych. Kiedyś już o tym na jesieni rozmawialiśmy, ponoć to kwestia zakupu pasków do testów.
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Proszę podejść po zajęciach, to porozmawiamy.W sobotę oczywiście 9.30 stadion AWFiS Gdańsk spotykamy się na zajęciach.Zapraszamy wszystkich chętnych.
tomek_runner
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:32

Nieprzeczytany post

a czy ktoś z klubowiczów wybiera się na półmaraton Warszawski, a jednocześnie będzie musiał opuścić sobotnie zajęcia?
Deuce
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 38:24
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja się wybieram :) Z tym, że wyruszam już w piątek :)
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powoli rozkręcamy dodatkowe spotkania biegowe naszej grupy z BBl
Obecnie biegamy dodatkowo w niedziele ale wciągu tygodnia tez niedługo uda się dograć treningi po lesie.
W każdą niedziele robimy długie wybiegania po 15 kilometrów x2 czyli biegniemy do Gdyni tam
spotykamy się z naszym trenerem Krzyśkiem jeśli ma czas oraz innymi morsami z naszej grupy i
ratownikami WOPR .Po krótkim odpoczynku biegamy około 3 kilometry potem zaraz kąpiel
morska i wracamy biegiem do Gdańska .Trasa obecnie jest przeplatana bruk do Sopotu las do
Gdyni. Plaża przed bulwarem w Gdyni. Po drodze jest kilka podbiegów największe naturalnie na
Klif orłowski ale wysiłek rekompensują piękne widoki na zatokę .Bedzie więcej czasu to porobię
kilka fotek.Tempo nie jest wysokie takie by można było porozmawiać : ) .Kto chce może dołączyć
w każdą niedziele obecnie o 11.30 w Jelitkowie na głównym placu przy plaży naprzeciwko
restauracji Parkowa biegniemy tak by być przed 13 w Gdyni. Albo po drodze np. w Sopocie. tylko
że się nie zatrzymujemy :)
Aga ponownie dziękuje za orzeszki były bardzo słodkie i smaczne :hejhej:
Maraton warszawski też bym się wybrał w tym nie da rady ale przyszłym roku na pewno.
http://www.mosir.sopot.pl/wyniki/20120317.xls ktoś potrafi odczytać te wyniki z gran prix Sopot? Roi się tam od błędów nie poprawne nazwiska zmyślone imiona itp. Grześ nie ma ciebie w wynikach w 3 edycji biegłeś pewnie w czapce niewidce . :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja się chętnie przyłączę do niedzielnych biegów, choć pewnie dopiero pod koniec kwietnia.
W tym tygodniu już długie wybieganie zarezerwowane, w kolejnych Kępino, odpoczynek przed maratonem, Dębno, na rozbieganie po maratonie ćwierć maraton muzyczny ;-)

Może ktoś jeszcze będzie chętny na wyżej wspomniany ćwierć maraton muzyczny w Pile?
Więcej informacji na stronie: http://www.muzycznacwiartka.pl/

Przy okazji, ruszyły już zapisy do Biegu Europejskiego i trwają do 27 kwietnia. Bieg odbywa się 12 maja w Gdyni.
http://europejski.sts-timing.pl/index.php
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W tę sobotę test coopera? :niewiem: Ja miałem stresujacy tydzień niewiem czy do biegne do końca :hahaha: A może za tydzień :hejhej:
Udział w imprezach biegowych jest coraz zdroższy dlatego zostaje przy regionalnych imprezach Gdynia tylko 10 zł jest ok jak nabardziej. Piła bardzo chetnie ale 30 zł za 15 km plus koszt dojazdu nie tym roku :) gdzieś ma byc jeszcze 20 i 42 w maju i czerwcu.Od poniedziałku trzeba gdzies wyskoczyc w las. :hejhej: . W niedziel zostałem naciagniety na kręgle wyrobie sie tylko 13 na kapiel z rozgrzewką i na bieganie powrotne z Gdyni .
Niedziela przesuwamy czas o godzine do przodu niestety :smutek:
Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

https://picasaweb.google.com/BiegamBoLubie
Adres do zdjęć z zajęć.Pracowaliście dzielnie,gratulacje, dzisiaj odpoczywać i do zobaczenia za tydzień!
ODPOWIEDZ