Grupa na 2:15?

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
bubble
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Planuję znaleźć zająca na 2:15 i trzymać się go przynajmniej przez pół dystansu :) Co potem, to się zobaczy...
Pół dystansu, o ile pamiętam wypada w tunelu. Tam właśnie naładujesz akumulatory.
W ubiegłym roku śpiewały tam dziewczyny, muzykę coś w rodzaju gospel. Bieg ze słońca w ciemny tunel, tupot biegnących i śpiew dziewczyn spotęgowane echem - to sprawia że biegacze klaszczą a niektórzy nawet wyją z zachwytu.
Dla mnie - miejsce magiczne PMW.
PKO
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bubble pisze:
kachita pisze:Planuję znaleźć zająca na 2:15 i trzymać się go przynajmniej przez pół dystansu :) Co potem, to się zobaczy...
Pół dystansu, o ile pamiętam wypada w tunelu. Tam właśnie naładujesz akumulatory.
W ubiegłym roku śpiewały tam dziewczyny, muzykę coś w rodzaju gospel. Bieg ze słońca w ciemny tunel, tupot biegnących i śpiew dziewczyn spotęgowane echem - to sprawia że biegacze klaszczą a niektórzy nawet wyją z zachwytu.
Dla mnie - miejsce magiczne PMW.
A dla mnie wprost przeciwnie... Tam nie ma czym oddychac, a tunel powoduje, że biegniesz jak w kolumnie głośnikowej... I szukasz jedynie światełka na końcu tunelu....
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli to ten tunel, co w zeszłym roku, to mam jak najgorsze wspomnienia z nim związane - zaraz po wybiegnięciu z niego musiałam zejść z trasy :echech:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

aaaa, nie straszcie początkujących !! :echech:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Jeśli to ten tunel, co w zeszłym roku, to mam jak najgorsze wspomnienia z nim związane - zaraz po wybiegnięciu z niego musiałam zejść z trasy :echech:
Niestety to ten sam- 900 metrowy Tunel Wisłostrady w okolicach 10 km biegu bleeee. Jednak pocieszeniem jest to, że biegniemy przez niego odwrotnie :hahaha:
Anja. pisze:aaaa, nie straszcie początkujących !!
Nie straszymy. Piszemy jak jest. Jeden lubi tunele, a inny nie. Lepiej chyba wiedzieć gdzie się biegnie :taktak: Spokojnie, aż tak to źle nie jest :spoczko:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anja. pisze:aaaa, nie straszcie początkujących !!
Dla uspokojenia dodam, że przeciążone kolano (powód, dla którego zeszłam z trasy) nie miało nic wspólnego z tunelem :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
andrut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1:00

Nieprzeczytany post

Tunel był cudny rok temu. Chwila wytchnienia, krzyki ludzi (sprawdzanie "echa") i ten dopingujący chórek. Wybiega się z niego i znowu doping "zwykłych" ludzi. ;-)
A w tym roku oczywiście tunel od tyłu...
Obrazek
mironoza
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:29
Życiówka w maratonie: 3:27:32

Nieprzeczytany post

Tak tunel był fajny. Na wlocie i wylocie piszczenie garminów i innych ustrojstw. W środku krzyki i piski biegaczy, ale chórek był zajebisty. Mam nadzieje, że w tym roku też będzie. I będzie można się 'rozgrzać' przed agrykolą :uuusmiech:
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trochę żałuję, że nie ma jakiegoś późniejszego Pana/Pani z Balonikiem. ;-) Nie mniej na początku pewnie zamelduję się gdzieś w tej grupie ;-) Ale skończę pewnie w okolicach 2:30h i ile skończę! ;-)

Powodzenia! I do spotkania na trasie! ;-)

A gdzieś czytałam, że śpiewy w tunelu będą. ;-)
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

Kredk@, może na końcu peletonu zrobimy jakiegoś "balonika" na 2,30 :)
Gdzieś na forum widziałam ładne wykresy ilustrujące rozrzut czasów populacji w półmaratonie, czas 2,30 to nadal chyba była mediana, czyli jestesmy normalne :)))
bubble
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Anja. pisze:Kredk@, może na końcu peletonu zrobimy jakiegoś "balonika" na 2,30 :)
Gdzieś na forum widziałam ładne wykresy ilustrujące rozrzut czasów populacji w półmaratonie, czas 2,30 to nadal chyba była mediana, czyli jestesmy normalne :)))
w dobrym towarzystwie to nawet na 2.45 można pobiec!
Gosia_Lbn
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej, hej! Też się przymierzam do 2:15, ale zobaczymy jak wyjdzie. W każdym razie gdzieś w okolicach ostatniego ostatniego Zająca (czy jak słyszałam - Zajączki) zamierzam się ulokować. Jest to moja pierwsza połówka maratonu, już się nie mogę doczekać!! :) Tak więc drodzy "okołodwupiętnastkowicze" - do zobaczenia na trasie! :)
Awatar użytkownika
bodmer
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich!

Co prawda nie będę biegł w grupie na 2:15 (mam nadzieję na ciut lepszy wynik :oczko: ), ale mogę udzielić informacji z pierwszej ręki dotyczących Waszego Zająca na 2:15. Wiadomość z pierwszej ręki, bowiem rzeczony Zając - Radek - jest moim sąsiadem i czasami (gdy przełamuję wstyd męczenia się na wspólnym treningu) kompanem podczas biegania.

Mogę Was zapewnić, że będziecie w dobrych rękach. Sprawdzonych, bo to nie pierwsze Radkowe "zającowanie". Zawsze doprowadził powierzoną sobie grupę we właściwym czasie i dobrym nastroju.
No i możecie być pewni, że będzie przygotowany mentalnie, bo na wspólnym treningu, który planujemy na czwartek, będę jednoosobowo odgrywał grupę biegaczy, a Radek ignorując prokurowane przeze mnie nagłe zdarzenia, będzie mnie prowadził właściwym tempem :bleble:

I prośba wielka - spojrzyjcie na napis (adres web) na jego koszulce. A potem w domu poczytajcie i w podzięce za na pewno dobre prowadzenie - pomóżcie.

Pozdrawiam.
bulbon
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Czy to ten sam człowiek co rok temu? Jeżeli tak to było fajnie. :)
Możesz zdradzić napis na koszulce? W trakcie biegu raczej nie zapamiętam.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
bodmer
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

bulbon pisze:Czy to ten sam człowiek co rok temu? Jeżeli tak to było fajnie. :)
Możesz zdradzić napis na koszulce? W trakcie biegu raczej nie zapamiętam.
Pozdrawiam!
http://www.pomagamynatalii.pl/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ