Ponoć czekoladkami częstujesz więc nie będziesz miała problemów ze znalezieniem speca

Moderator: infernal
Tu znajdziesz info o telefoniku i andku na niego. Nie używam soniaka więc ci nie pomogę via forum, ale jak pójdziesz do serwisu i będziesz znała swój adres mailowy na koncie google i do niego hasło to zrobią to w 5 minut.już tu byłam pisze:przyznam, że bez pomocy mogę się nie obejść. uwierz, próbowałam coś zdziałać googlując temat. bez sukcesu. w tej chwili walczę też robiąc coś, czego nie umiem nazwać. Mam sony ericsson xperia x8. W tej chwili (po ok. roku używania) podłączyłam telefon kabelkiem USB do kompa i zainstalowałam PC Companion. to się samo z telefonu pobrało. eh. nie kumam z tego nic.pulchniak pisze:Ja tylko chciałem powiedzieć że:
Garmin jest the best z kilku powodów które są opisane w dziale techno
Ale zamiast wydawać kilka stów na takie ustrojstwo z Dekatlonu możesz mieć sprzęt o podobnych parametrach za darmo. Jakby co to mogę pomóc tylko napisz jaki masz model telefonu.
w każdym razie kluczowe jak sądzę jest, że nie mogę skonfigurować konta google w telefonie.
pulchniak pisze:Tu znajdziesz info o telefoniku i andku na niego. Nie używam soniaka więc ci nie pomogę via forum, ale jak pójdziesz do serwisu i będziesz znała swój adres mailowy na koncie google i do niego hasło to zrobią to w 5 minut.już tu byłam pisze:przyznam, że bez pomocy mogę się nie obejść. uwierz, próbowałam coś zdziałać googlując temat. bez sukcesu. w tej chwili walczę też robiąc coś, czego nie umiem nazwać. Mam sony ericsson xperia x8. W tej chwili (po ok. roku używania) podłączyłam telefon kabelkiem USB do kompa i zainstalowałam PC Companion. to się samo z telefonu pobrało. eh. nie kumam z tego nic.pulchniak pisze:Ja tylko chciałem powiedzieć że:
Garmin jest the best z kilku powodów które są opisane w dziale techno
Ale zamiast wydawać kilka stów na takie ustrojstwo z Dekatlonu możesz mieć sprzęt o podobnych parametrach za darmo. Jakby co to mogę pomóc tylko napisz jaki masz model telefonu.
w każdym razie kluczowe jak sądzę jest, że nie mogę skonfigurować konta google w telefonie.
Potem powinno pójść łatwo
Krokodyl w dużym skrócie słowo ustrojstwo może nie jest najlepsze ale za trzy stówy warto spróbować najpierw skonfigurować konto w telefonie. Testowałem garmina 305 z runkeeperem na galaxy s2 i różnice nie przekraczają 1,5% dystansu, a zazwyczaj 1% więc do treningu wystarcza. No i do tego masz muzykę, możliwość wykonania zdjęcia czy zadzwonienia w nagłym wypadku.