witam, czy wie ktos moze w ktorym z poznanskich sklepow dostane ten model butow??? prosze chociaz o wskazowki do jakich skepow/centrów handlowych zajrzec, gdyz jestem spoza poznania i nie chce tracic czasu na szukanie 'w ciemno', a wydaje mi sie ze moze byc ciezko z tym modelem bo to raczej nowosc.
no i czy warto.. ? dobrze sie w nich biega ?
pozdr.
nike lunar eclipse + 2
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- mordziak
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 03:24:15
nie mialem jeszcze na nogach v2
ale zeszloroczna edycja lunareclipse to najlepsze buty w jakich kiedykolwiek biegalem,
tak bardzo mi sie spoodbaly, ze kupilem nawet druga pare w innym kolorze (zolte-odblaskowe, do biegania wieczorem/noca)
niedlugo przyjdzie czas zakupu nowych kapci, pewnie jako pierwsze przymierze lunar eclipse 2
ale zeszloroczna edycja lunareclipse to najlepsze buty w jakich kiedykolwiek biegalem,
tak bardzo mi sie spoodbaly, ze kupilem nawet druga pare w innym kolorze (zolte-odblaskowe, do biegania wieczorem/noca)
niedlugo przyjdzie czas zakupu nowych kapci, pewnie jako pierwsze przymierze lunar eclipse 2

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
udało mi się je znaleźć i musze powiedzieć, że komfort niesamowity
) a jesli chodzi o wygląd to już w ogóle, bardzo reprezentatywne:) Zastanawiałam sie chyba z 2h bo wiadomo cena.. a tak naprawde nie wiadomo czy przypasują,no i nigdy nie mialam najek, ale zaryzykowalam i nie zaluje.