Buty z Lidla

kristo79
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35.57
Życiówka w maratonie: 3.05.27

Nieprzeczytany post

ile one mogą ważyć ?
w rozmiarze 43,może ktoś ważył ten lub podobny model z poprzedniego roku.
Czasem biegam po górkach..

5k - 17:20s. , 10k - 35:57s. , Cross maraton Dst. 42.2 km - 03:05:27s. , 21.1k -01:26:51 , przewyższenie w górę 495m
PKO
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wiesz co, między dwiema ostatnimi kolekcjami była różnica sporych kilkudziesięciu gramów, więc to znacznie się waha w zależności od kolekcji...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
blaugrana
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie ostatnio planowałam kupić buty specjalne do biegania i już nawet szukałam odpowiednich jak pojawiła się ta ulotka Lidla. Zastanawiałam się czy nie kupić sobie ich i chyba po przeczytaniu Waszych opinii zdecyduję się na ich kupno. W sumie na początek chyba mogą być :ble:
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Buty też dzisiaj polecę obejrzeć i jeżeli znajde rozmiarr to kupie (roz 45/46:/)

A propos zakupów w Lidlu juz od 15 marca jest sprzęt rowerowy... i oprucz jakichś tam rzeczy na rower interesująca wydaje się koszulka termoaktywna i ta kurtka przeciwdeszczowa... do biegania jak znalazł

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-42D ... date=25260

Pozdrawiam
Wiktor!
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

_Vicky_ pisze:Buty też dzisiaj polecę obejrzeć i jeżeli znajde rozmiarr to kupie (roz 45/46:/)

A propos zakupów w Lidlu juz od 15 marca jest sprzęt rowerowy... i oprucz jakichś tam rzeczy na rower interesująca wydaje się koszulka termoaktywna i ta kurtka przeciwdeszczowa... do biegania jak znalazł

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-42D ... date=25260

Pozdrawiam
Wiktor!
Ajjj teraz zauważyłem że rozmiary są od S-XL... czyli przy moich 2m odpadam na przedbiegach... ale podjade zobaczyć..
DeeL
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

quote]

Ajjj teraz zauważyłem że rozmiary są od S-XL... czyli przy moich 2m odpadam na przedbiegach... ale podjade zobaczyć..[/quote]

Leć i śmiało przymierzaj "na oko". Mają zawyżone rozmiarówki. Najwyżej bedziesz miał rybaczki 6/7 :hahaha:
Byłem i zostawiłem 110 zł (buty, spodnie i skarperki).
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

...byłem i zostawiłem 0zł.... Buty... najwiekszy rozmiar 43... ogolnie bylo 5 par butow... pytam sie pani gdzie reszta? :) a ona mowi ze tylko tyle bylo... wiec juz wiadomo że się podzieliły przed otwarciem sklepu... koszulki byly 2... i to Eski... aa okulary beznadziejne :D Trzeba bedzie jednak do dekatlonu sie rzucic...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gecko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też kupiłem buty i dorzuciłem okulary przeciwsłoneczne (w cenie 12zł nie są takie beznadziejne, moim zdaniem, tym bardziej, że niestety w Szczecinie Decathlonu nie ma) ;)

Kilka osób pytało o wagę, sprawdziłem i jeden but w rozmiarze 42 waży 280g. Może się komuś przyda ta informacja :)

Odnośnie koszulek z Lidla, to ja mam już dwie które oni określają nie jako termoaktywne, a bezszwowe, trafiają się od czasu do czasu w trzech kolorach (czarny/szary/biały). Materiał odrobinę się mechaci ale generalnie są spoko.

Pozdrawiam!
Obrazek
ARoberto
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Pierwszy raz skusiłem się na zakupy odzieży do biegania w Lidlu. Miałem dokupić coś w Decathlonie ale skoro pojawiła się oferta biegowa w Lidlu to zaryzykowałem. Kupiłem spodnie i dwie koszulki. Spodnie w rozmiarze M są dość długie a mam 176cm wzrostu. Myślę, że jeszcze spokojnie wystarczą na osobnika kilka cm wyższego. Może S-ki na długość by mi bardziej podeszły ale mogły by być zbyt opięte. Nie wiem jak się będą układać w biegu.. jutro z rana sprawdzę. Koszulki może ciut obszerne ale dobre na długość... mi odpowiadają, no i zdaje się z jakimś srebrem. Rozmiarówka wydaje się być jako tako trafiona bo jak ogólnie noszę M to ten rozmiar mi tu w miarę przypasował ze wskazaniem na niewielkie przewymiarowanie. W Decathlonie nigdy nie mogę utrafić bo jak szerokość jest dobra to z kolei jest za krótko. Jakość wykonania zdecydowanie lepsza niż produkty z Decathlonu z tej niższej grupy cenowej.
Awatar użytkownika
Robert W.
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:59:01

Nieprzeczytany post

Byłem lekko po otwarciu sklepu. Udało mi sie kupić rozmiar 45, w planowanym kolorze czerwonym.
Buty już nawet sprawdziłem, przebiegłem około 9 km. Jestem z nich zadowolony.
Pozdrawiam,
Robert
Obrazek
marcusss
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 58.52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hi !
Zakupiłem ponownie buty z Lidla, z tej nowszej kolekcji buty chyba już nie są tak dobre jak poprzednie.
Niższe podbicie mniej przewiewne. Po przebiegnięciu 20 km pojawił mi się ból śródstopia w ogóle jakieś twardsze się wydaja ale mniej sprężyste. W poprzednich dociągnąłem do 1400 km i co prawda juz praktycznie do niczego się nie nadają. Aktualnie biegałem w drugiej parze z tamtego zakupu w lipcu 2011 i też bez niespodzianek a te nowe jakoś mi nie spasowały. U mnie w lidlu spotkałem gości którzy kupowali po 4 pary, ale ogólnie mnie tych butów było niż w lipcu.
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może kwestia tego, że nie rozchodzone te buty?
Kupiłem też spodnie i faktycznie te numery są duże. Kiedyś kupiłem M i są za krótkie. Teraz więc wziąłem L i za długie trochę. Zmieniły się te rozmiary. Skarpetki fajne, ale dużo gorsze od takich co kupiłem w Decathlonie. Choć cena też sporo niższa.
Awatar użytkownika
Gecko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Odnośnie rozmiarów, które faktycznie bywają dziwne, to pamiętajcie, że jak macie paragon, możecie pójść wymienić na większe/mniejsze.
Obrazek
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak jest na co. :) Ja byłem ok. 9:00 i za dużego wyboru to nie było. Szkoda, że na forum nie zaglądałem.
Awatar użytkownika
rafal_r
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Sam poszedłem kupić buciki z Lidla w Opolu o dziwo strasznie dużo było ich ok godzinny 9, spodnie od biegania pierw wziąłem rozmiar M lecz się okazały za duże w pasie to poszedłem sobie wymienić na S. Jutrzejsze 2h rozbiegania zobaczymy jak się sprawują :bleble:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ