Komentarz do artykułu Crossfit vs Bieganie - 12minutowy pojedynek w sobotę 3 marca
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam, ale masz kibiców 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Właśnie nie wiem jak to będzie, dopiero przed chwilą się zorientowałem, że na Facebooku powstało takie wydarzenie i że tam głównie Crossfitowcy się wypowiadają i zapowiadają mocne kibicowanie Bartkowi.

- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
chyba Adam był po melanżu
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak

- Ulaa
- Stary Wyga
Dla mnie ten wyścig nie miał sensu, poza zabawą oczywiście. Miałby gdyby Bartek w ogóle nie biegał, a przecież biegał nawet po 15km.
No cóż Crossfit górą
Brawo Bartek!
Adam, oj będzie kara
No cóż Crossfit górą

Brawo Bartek!
Adam, oj będzie kara

- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
dobrze jest!
Panowie pojedynkowali się , więc są i ofiary
Grunt to dobra zabawa. Wyniki podobne , więc nie było porażki. Ja też od 12 lat 3 razy w tygodniu ćwiczę na siłowni i jestem zbytnio umięśniony a i tak potrafię obiegać niejednego rasowego biegacza.
Nie ma wstydu. Gratuluję obu zawodnikom
Panowie pojedynkowali się , więc są i ofiary
Grunt to dobra zabawa. Wyniki podobne , więc nie było porażki. Ja też od 12 lat 3 razy w tygodniu ćwiczę na siłowni i jestem zbytnio umięśniony a i tak potrafię obiegać niejednego rasowego biegacza.
Nie ma wstydu. Gratuluję obu zawodnikom
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak jak Apaczo, grunt to dobra zabawa
a powodu do wstydu nie mają obaj panowie.
Widzicie panie i panowie biegacze jednak ta siłownia wcale taka zła nie jest jak się ogólnie twierdzi

Widzicie panie i panowie biegacze jednak ta siłownia wcale taka zła nie jest jak się ogólnie twierdzi

-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:31
Jakoś nie martwiłam się o rezultat pojedynku, wiedziałam, że wyniki będą zbliżone, a że wyszło na korzyść Bartka to potwierdza, że ogólna sprawność fizyczna na tym poziomie biegania jest bardzo ważna. Umięśniony i potężny człowiek biegający przez 12min poniżej 4min/km
to bardzo ładny wynik
Zanim zaczęłam biegać zajmowałam się sportami siłowymi i od zawsze nakłaniałam do tego kolegów i koleżanki oraz podopiecznych. Niestety często padały słowa po co, na co, żeby dobrze biegać trzeba biegać a nie przerzucać ciężary. Cieszę się, że Bartek pokazał, że wcale tak nie musi być.
Gratulacje dla obu Panów!!!

Zanim zaczęłam biegać zajmowałam się sportami siłowymi i od zawsze nakłaniałam do tego kolegów i koleżanki oraz podopiecznych. Niestety często padały słowa po co, na co, żeby dobrze biegać trzeba biegać a nie przerzucać ciężary. Cieszę się, że Bartek pokazał, że wcale tak nie musi być.
Gratulacje dla obu Panów!!!
Czasem piszę w swoim biegowym pamiętniczku. Wszystkie komentarze mile są widziane 

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Ho, ho, spadły gromy na Adama pewnie po tej imprezie. Mam nadzieję, ze harakiri nie popełni 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48

No, niestety przegrałem. 80m to jest jednak sporo, zobaczycie to wizualnie.
Będzie film niedługo. A dopiero potem harakiri.
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Adam i jak sie teraz odniesiesz do konferencji??Adam Klein pisze:
No, niestety przegrałem. 80m to jest jednak sporo, zobaczycie to wizualnie.
Będzie film niedługo. A dopiero potem harakiri.