GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kuba odpisz na priw czy zapisac cie na maraton czy na te inne biegi co ci napisalem.Bo my nie biegniemy maratonu w niedziele na festiwalu.
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aga dostałem twoją wpłatę .A pozostali na co czekają ? :niewiem: W piątek jest pierwsze losowanie kompletów Timexa z pulsometrami dla tych co opłacili wpisowe.„Proszę dokonać jednej wpłaty w wysokości 100 zł.” Tak chce organizator więc czekam aż wszyscy uzbierają 25 zł. :lalala:
Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jutro 9.30 hala lekkoatletyczna AWFiS Gdańsk,chętni po treningu kąpiel.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

Potwierdzam obecność. ;-)
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gdańskie BBL na facebooku praktycznie nie istniało... do dziś :-)

http://facebook.com/BiegamBoLubieGdansk

Nadchodzące pierwsze urodziny BBL Gdańsk to dobry moment na to, żeby przypomnieć sobie co działo się w ciągu ostatniego roku. Na stronie znajduje się historia w postaci zdjęć ze stadionu, biegów na których byliśmy, wyników, itp.
Postaram się na niej umieszczać także aktualne informacje o zajęciach, dodatkowych wybieganiach, nadchodzących zawodach. Stronę można przeglądać bez logowania się do FB, więc jest to świetny zamiennik używanej dotychczas picasaweb.

Możliwość utworzenia strony konsultowałem z trenerem jakiś czas temu.
Mam nadzieje, że organizatorzy akcji nie będą mieli nic przeciwko.
Pozostaje jeszcze kwestia loga BBL, czy organizatorzy pozwolą nam go używać?
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotrek dobry pomysł ze stronką Bo picasaweb brak aktualizacji od października . :ble:
Wczoraj dopłaciłem za przelew natychmiastowy i dostałem potwierdzenie że jest zaksięgowany i bierzemy udział w losowaniu zegarków .Ale zapomniałem poinformować wcześniej byśmy trzymali kciuki cały piątek i wylosowali kogoś innego :ojoj: ale losowanie co tydzień zegarków oraz wycieczek na zagraniczne maratony . :usmiech: Dlatego warto się zapisać ,nadal chętni poszukiwani co się do nas przyłączą na wspólny wyjazd Bo nadal są promocje wpisowego. :uuusmiech: Dzięki temu że wpłata była 1 marca możemy skorzystać z promocyjnego noclegu w wybranych hotelach 2 dni w cenie jednego. Po kąpieli omówimy choć mnie bardziej interesuje możliwość przygotowania własny posiłków wymagany dostęp do kuchenki :tonieja:
W niedziele jest maraton w parku nadmorskim organizowany chyba przez GT wpisowe 35zł? Ale wole zdecydowanie biegi kąpiel z WOPR-em.
Przyznaje że nie przepadam za bieganiem w kółko kilkanaście razy ,jestem zwolennikiem biegu od Ado B :) Ewentualnie pętli .Mamy tak piękne tereny leśne że aż wstyd ich nie wykorzystywać . :hejhej:
Dlatego proponuje by ramach BBL zorganizować półmaratony przełajowe po naszych lasach tereny są ogromne ,ale żeby było wygodnie bieg w pętli .Można wszystko zorganizować po kosztach za grosze wystarczą chęci jak zawsze. Az dziwne że tak mało jest takich biegów zorganizowanych w Trójmieście.
Jest kilka biegaczy z naszych spotkań biegających po lesie wiec może tez będą chętni przyłączyć się do organizacji i udziału w biegach przełajowych.
Dodatkowo krótsze odcinki jako trening na orientacje w terenie.
Za tydzień w sobotę i niedziele jest edukacyjny bieg na orientacje mają uczyć czytania mapy w terenie i znajdywania punktów do zaliczania organizowany przez http://www.tulacz.almanak.pl
Na pewno się na niego wybieram ,zwolenników biegania po lesie pewnie kilku się znajdzie koszt 10 zł
W te sobotę naturalnie hala tak jak trener napisał i kąpiel. :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Christos pisze:Dlatego proponuje by ramach BBL zorganizować półmaratony przełajowe po naszych lasach tereny są ogromne ,ale żeby było wygodnie bieg w pętli .Można wszystko zorganizować po kosztach za grosze wystarczą chęci jak zawsze. Az dziwne że tak mało jest takich biegów zorganizowanych w Trójmieście.
Też wpadłem na podobny pomysł!
Myślałem raczej o spokojnych, długich biegach (20-40km) na wiosnę, w grupie, po naszych trójmiejskich szlakach niż zawodach... ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Do organizacji takiej imprezy z pewnością chętni będą nasi koledzy z Akademii Biegania.
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Międzynarodowy parkrun odbędzię się w najbliższą sobotę o 9 w Gdyni.
Szkoda, że termin nachodzi na trening. Chyba jednak wybiorę trening (bardziej się wyśpię :ble: )

"parkrun Trójmiasto
Przypominamy i zapraszamy również do udziału w biegu parkrun Gdynia w najbliższą sobotę (10.03), który odbędzie się w międzynarodowej obsadzie, czyli z udziałem uczestników parkrun z Wielkiej Brytanii. Mamy potwierdzonych 17 osób, które przylatują w piątek 9.03, żeby pokonać wspólnie z nami 5km w sobotę 10.03 na Bulwarze Nadmorskim :) "

Pozdro. Tomek.
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy są chętni w sobotę na trening na hali, bo wiem,że kilka imprez się odbywa w tym dniu?Proszę o informacje.Możemy spotkać się o 9.00, ponieważ o 10.00 są zawody.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja chcem ;-)
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ostatnio było dużo ludzi, więc chyba dużo nie ubędzie. Ja też będę. Nie każdy czyta te forum, więc może lepiej zostawić termin w spokoju. Przynajmniej takie moje zdanie. Pozdro.
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ale skoro są zawody od 10 to lepiej jednak się spotkać o 9.
ci co nie czytają forum niech zaczną, hihi :ble:
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W najbliższą sobotę są jeszcze jakieś zawody w okolicy oprócz niżej wymienionych?
-parkrun odbywający się o 9:00 (zarówno Gdynia i Gdańsk)
-Gdańskie Parkowe Biegi na Orientację Almanak, edycja III 2012 - start interwałowy od 11:00

W przyszłą sobotę o ile dobrze pamiętam oficjalnie zaczynamy nowy sezon na stadionie?
Po zajęciach możemy się wybrać na trzecią część Grand Prix Sopotu - start kategorii 8km około 11:45 więc spokojnie zdążymy. Czy mogę się z kimś zabrać samochodem?
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Racja Aga po to jest forum by się kontaktować :taktak: .Skoro są zawody to już ostatnio tez było ciasno i przeszkadzaliśmy sobie na wzajem ,wiec to o wcześniejszej godzinie bardzo dobry pomysł trenera Krzyska. Mnie pewnie nie będzie bo chce się wybrać na ten bieg na orientacje jak juz pisałem tydzień wcześniej zobaczyć przynajmniej raz . Chociaż może na 9 to może bym się wyrobił ? :niewiem: Tym bardziej że jest to dla poczatkujących ale dzisiaj 8 marca trzeba wysłać zgłoszenie ostateczny termin Blisko w okolicy małego mola w Brzeźnie, około 250m od przystanków tramwajowych linii 13 i 5 w kierunku morza.
ZGŁOSZENIA
Do dnia 08.03.2012 na adres e-mail: bogac@gower.pl
7. OPŁATY
Kategorie 10,12,14,16 - 5.00 zł
Pozostałe kategorie - 10.00 zł
Start interwałowy od godz. 11.00 http://sport.trojmiasto.pl/Gdanskie-Par ... 72609.html
Jak ktoś jeszcze jest chętny to się możemy spotkać na miejscu.
Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przypominam jutro wyjątkowo o 9.00 z powodu zawodów spotykamy się na hali.
ODPOWIEDZ