Fajny trening i gratki kilometrów:-)
A kurtki z tej aukcji już nie ma - sprawdziłam zaraz jak dotarłam do domu. Są inne aukcje.
Moderator: infernal
Tylko uprzedzam, a ta kurtka jest fajna i tyle, ale cudów nie ma. Sam kiedyś kupiłem przeciwdeszczówkę i mi przemokła po 10 km i byłem srogo zawiedziony, dlatego ta uwagaKsiężna pisze:Czekaj, czekaj... najpierw rozbudziłeś we mnie pożądanie a teraz studzisz![]()
Oj tam zarządzam. Po prostu ja mam plan stały a Księżna pływający. W sobotę 30 z tempem min 5:25 ale chciałbym przyspieszyć po połowie. Start ok. 11 w okolicach Błoń. Wchodzisz?panucci10 pisze:Heja:) Tomek jakie masz plany na tą sb? Karolina mowila ze Ty wszystkim zarządzasz
. Jesli mozna to bym sie podłączyl na te 30km tylko w miare rano bo na 14 mam do pracy niestety:/
Ja mam jedne Asicsy gel trainer 16 i sobie chwalę, a kulturą zapunktowali.pardita pisze:to wychodzi na to., że asics kulturą nadrabia braki w butach...
to moja bardzo subiektywna ocena, bo mam marne doświadczenia z Laharami.
Wszystko było by super, tylko niestety o 11 to dla mnie za pozno bo nie zdaze do pracy na 14:( No chyba ze skusicie sie o 10 zaczac;)?pulchniak pisze:W sobotę 30 z tempem min 5:25 ale chciałbym przyspieszyć po połowie. Start ok. 11 w okolicach Błoń. Wchodzisz?
W sumie tak... i w sumie jak biegnę to od środka też moknę...pulchniak pisze:Tylko uprzedzam, a ta kurtka jest fajna i tyle, ale cudów nie ma. Sam kiedyś kupiłem przeciwdeszczówkę i mi przemokła po 10 km i byłem srogo zawiedziony, dlatego ta uwagaKsiężna pisze:Czekaj, czekaj... najpierw rozbudziłeś we mnie pożądanie a teraz studzisz![]()