Z tymże stabilo boss mi farbuje skarpetyBogil pisze:..polecam zapoznać się z ofertą firmy pentel albo stabilo boss...
A jeszcze teraz znalazłem
http://www.sklepmatejko.pl/product_info ... ts_id=1523
Z tymże stabilo boss mi farbuje skarpetyBogil pisze:..polecam zapoznać się z ofertą firmy pentel albo stabilo boss...
Wizualnie faktycznie nowy model wydaje się węższy ale ciekawe, że przymierzając w Decathlonie starego i nowego Kapterena 50 (oczywiście oba w takim samym rozmiarze), to nowy wydawał mi się na nodze "obszerniejszy" Po doskonałych wrażeniach z przymiarki starszych Zen-Kapterenów zdecydowanie nie mogę się doczekać testowaniayacool pisze:Nowy ekiden 50 jest zgrabniejszy. Poprawił się też dizajn cholewki. Wychodzi na to, że ten surowiec jest nieco lżejszy, bo nie wycinałem wcale więcej z pięty żeby za wszelką cenę uzyskać niższą wagę. Teraz Zenek będzie ciął nową wersje kapterena 50. Pod względem projektu cholewki jest wg mnie również atrakcyjniejszy w porównaniu do wcześniejszej wersji kapterena 50 ale nie podoba mi się w nim szerokość śródstopie. Na moje oko jest nieco za wąski. Zobaczymy jak to wpłynie na przebieg operacji i dalsze testowanie.