Bieganie - osoby z Zielona Góra
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Postanowiłam bieganie uczynić swoją pasją, przyjaciółką, hobby. Właściwie zaczynam ... W planach mam 1 lipca wystartować na 12 km. By zmobilizować się, chciałam dołączyć do grupy przygotowującej się do półmaratonu Przytok. Właściwie za nimi miesiąc przygotowań, a ja dopiero zaczynam. Nie chciałabym spowalniać grupy, bo nie wiem na co mnie stać. Ostatnio postanowiłam sprawdzić się na bieżni. 1 h zajmuje mi pokonanie 8 km (oj marnie, marnie i w dodatku po 1 h spocona jestem jak ...), a wiadomo, że w terenie biega się zupełnie inaczej. Opracowałam wstępnie plan biegania. Jednak przy kolejnej wizycie na bieżni obtarłam sobie stopy o niewygodne buty. Muszę z bieganiem chwilowo się powstrzymać. Zaczęlabym od 2 tygodnia marca. Rozpisałam się troszkę, a mam dwa pytania: Czy na stadion na ul. Sulechowskiej można sobie po prostu wejść i biegać? Czy ktoś wie, czy może powstaje jakaś grupa przygotowująca się na 1 lipca? Czy może jest ktoś, gdyby taka grupa nie powstała, kto zaczyna przygodę z bieganiem i ambitnie chce realizować plan oraz wystartować na 12 km 1 lipca? Trochę biłam się z myślami, czy napisać taką oto treść w internecie, czy poszukać towarzyszki/sza do wspólnego biegania, jeśli żadna grupa nie powstanie i postanowiłam się przełamać. Za odpowiedzi z góry będę wdzięczna. Napisałam maila do organizatorów biegu 1 lipca, ale nikt mi nie odpisał na temat, czy powstaje jakaś grupa. Nie znalazłam również w internecie żadnej informacji.
-
- Rozgrzewający Się
z Twoich pytań odpowiedź znam na tylko jedno
stadion na Sulechowskiej jest otwarty i można wejść i biegać.. ja jak jadę na stadion to jest to około godz.19-20,w tych godzinach raczej sama biegać nie będziesz 

-
- Rozgrzewający Się
A spróbuj przeczytać ten post...
viewtopic.php?f=9&t=15477&start=240#p394028
No i oczywiście więcej informacji o Parszywej jest na stronie Bractwa... bractwobiegaczy.pl
Pozdrawiam
Maciej
viewtopic.php?f=9&t=15477&start=240#p394028
No i oczywiście więcej informacji o Parszywej jest na stronie Bractwa... bractwobiegaczy.pl
Pozdrawiam
Maciej
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i zajrzyj jeszcze tutaj: http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=50&t=26560 myslę że to idealna akcja dla Ciebie:)
-
- Rozgrzewający Się
@beatabea26 - zapraszamy do grupy pod kryptonimem "Przytok". Są tacy, co zabezpieczają tyły.
Atmosfera baaaardzo fajna
Jutro 15 km swoim tempem za Hotelem Leśnym. O 10 zbiórka. A tak to biegamy w Parku Tysiąclecia - we wtorki i czwartki o 18 - zbiórka o 18 pod Urzędem Miasta
szczegóły: http://rozbiegany.blox.pl/html
do zobaczenia na ścieżce!
Atmosfera baaaardzo fajna

Jutro 15 km swoim tempem za Hotelem Leśnym. O 10 zbiórka. A tak to biegamy w Parku Tysiąclecia - we wtorki i czwartki o 18 - zbiórka o 18 pod Urzędem Miasta

szczegóły: http://rozbiegany.blox.pl/html
do zobaczenia na ścieżce!