Na wstępie bardzo dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety. Naprawdę doceniam fakt, że poświęciliście temu trochę czasu

więc wielkie dzięki!
A teraz co do nieprecyzyjnych pytań.. to myślę, że lapka88 dużo napisał na ten temat (za co swoja drogą bardzo dziękuję) i praktycznie mogę ze wszystkim się zgodzić. Jedyne co mi się jeszcze nasuwa na myśl to w pyt. 26 można napisać co się pamięta.
Na zasadzie np. 1. Skręcenie stawu skokowego. 2. 1 raz. 3. Nie pamiętam. albo nawet 1. skręcenie stawu skokowego. 2. nie pamiętam. 3. nie pamiętam.
Jeżeli pamiętamy, że jeszcze były inne urazy ale nie pamiętamy jakie, warto napisać w przybliżeniu np. około 5 drobnych urazów, których dokładnie nie pamiętam.
Co do pyt. 20, faktycznie jest to pewien błąd, ale jeśli jeszcze ktoś będzie zastanawiał się nad tym co zaznaczyć to proponuję zaznaczyć: "biegam bez obuwia" a w innych napisać co mamy dokładnie na myśli. W polu inne warto dodać formułkę: żadne z powyższych, biegam w.....
Dziękuję za wszystkie komentarze dotyczące ankiety. Są bardzo cenne i na pewno pomogą w dopracowaniu badania

Jeśli jeszcze macie jakieś uwagi to śmiało piszcie.
Pozdrawiam,
Gosia