Zdążyć na Cracovię - pomóżcie
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich - nowicjuję tu dzisiaj. Sorry jeśli podobny temat juz gdzieś leży, a ja go nie znalazłem.
Chodzi mi o wskazówki do cyklu treningowego przygotowujacego do maratonu w Krakowie. To jeszcze ok. 13 tygodni, wiec cos moznan nadrobic. Ja troche biegam - głównie weekendy - po ok. 20 - 30 km, więc jakąś tam podbudowe mam. Ale co dalej? Pomózcie gdzie znaleźć cos fachowego i praktycznego zarazem.
Z góry wielkie dzięki.
Chodzi mi o wskazówki do cyklu treningowego przygotowujacego do maratonu w Krakowie. To jeszcze ok. 13 tygodni, wiec cos moznan nadrobic. Ja troche biegam - głównie weekendy - po ok. 20 - 30 km, więc jakąś tam podbudowe mam. Ale co dalej? Pomózcie gdzie znaleźć cos fachowego i praktycznego zarazem.
Z góry wielkie dzięki.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
na stronie maratonu w Warszawie są plany treningowe.
Jedna rada: nie rzucaj się na trening zbyt intensywnie. ozkręcaj się powoli dokładając 10% kilometrów tygodniowo.
Jedna rada: nie rzucaj się na trening zbyt intensywnie. ozkręcaj się powoli dokładając 10% kilometrów tygodniowo.
ENTRE.PL Team
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki. Obejrzałem strone MW i mam pytanie do wyjadaczy: ogólnie rzezc biorąc mogę wpasować sie w cykl 4 treningów tygodniowo. Problem w tym, że cykl ten zakłada 24 tygodnie przygotowań, a ja miałbym tylko 12. Co wyciąć, na co postawić nacisk?
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
W zeszłym roku na stronie Cracovi był trening do tego maratonu może w tym roku tez jest?
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Na stronie CM trwają intensywne roboty drogowe. Pewnie po ich zakończeniu ten plan też się pojawi. A ten ze strony MW też jest dobry.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli te roboty drogowe są takiej jakości jak te naszego ministra od infrastruktury, to obawiam się, że do maja nie zdążą...

-
- Zaprawiony W Bojach
Wy tu gadu-gadu, a Joy zeznal, ze biega kolo nas, czyli od Tynca do Wawelu, albo odwrotnie. No to wyrecze Byka, ktory wszystkich kogo tylko moze zaprasza na bieganie o 9:30 i zaprosze Joya, zeby wpadl na nasze biegania.
Kazda niedziela, 9:30, na Piastowskiej, przy moscie nad Rudawa. Przychodzisz, mowisz czesc i biegasz. Pewnie ze wzgledu na pogode, w Lasku Wolskim moze byc lod, albo ...blotko, wiec zamiast ciezkiego treningu zaliczysz mile rozbieganko po ...trasie Cracovia Maraton - czyli bulwarami nad Wisla.
Przyjdz, ZObaczsz, przekonasz sie i nie pozalujesz
SMS
Kazda niedziela, 9:30, na Piastowskiej, przy moscie nad Rudawa. Przychodzisz, mowisz czesc i biegasz. Pewnie ze wzgledu na pogode, w Lasku Wolskim moze byc lod, albo ...blotko, wiec zamiast ciezkiego treningu zaliczysz mile rozbieganko po ...trasie Cracovia Maraton - czyli bulwarami nad Wisla.
Przyjdz, ZObaczsz, przekonasz sie i nie pozalujesz

SMS
-
- Rozgrzewający Się
sms - dzięki za zaproszenie. Rzecz jasna przyjęte, tym bardziej, że już o tej miłej grupce wiele słyszałem.
No i wspomienia natychmiast odżywają - to moje trasy z czasów żakowskich, eeh..
Przy okazji - czy tylko rozbieganie? Jak to ogólnie wyglada?
No i wspomienia natychmiast odżywają - to moje trasy z czasów żakowskich, eeh..
Przy okazji - czy tylko rozbieganie? Jak to ogólnie wyglada?
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszamy w niedziele o 9.30 ewentualnie o 8.00Quote: from joy on 11:41 am on Feb. 4, 2004Wzdłuż Wisły - między Tyńcem a Wawelem - oczywiście KrakówQuote: from byku on 10:38 am on Feb. 4, 2004
Joy napisz gdzie biegasz.
Moze potrenujesz z ktoras Grupa Biegowa?
Wiecej info w watku Krakow tez biega #2
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]