SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Witam BBL-owców. Pozdrawiam wszystkich na wstępie. Wracam w wasze szeregi od przyszłego tygodnia. A? kto prowadzi obecnie zajęcia??? bez zmian stadion 9.30?
- rav_tk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:32
- Życiówka w maratonie: brak
Ekipa jest stała.
Rafał i Kasia - to nasi trenerzy.
Wracaj na te zajęcia bo już za Tobą listy gończe posłaliśmy. Co dzień śledzę twoje postępy obozowe na bieganie.pl ! :D
Nie przeforsuj się za bardzo.
Wracaj na te zajęcia bo już za Tobą listy gończe posłaliśmy. Co dzień śledzę twoje postępy obozowe na bieganie.pl ! :D
- piotrn2gi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:52:13
Dziękuję. Taki mam plan - może z Waszymi kciukami uda się co nieco przyspieszyć . Pozdrawiam.bremen pisze:piotrn2gi trzymamy kciuki za szybkie ozdrowienie
pozdrawiam
Piotr N2gi
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Tak jest!!!! Juz wróciłam! Huuura! Do zobaczenia w przyszłą sobotę!rav_tk pisze:Ekipa jest stała.
- Bike_mania
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Kto w sobotę 03.03 startuje w Policach?
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
Hej,
Ja chyba w końcu wyleczyłem serce, żona urodziła nam piękną córeczkę i sytuacja się stabilizuje, więc chyba będę mógł w końcu wpaść do was na stadion w sobotę
Ja chyba w końcu wyleczyłem serce, żona urodziła nam piękną córeczkę i sytuacja się stabilizuje, więc chyba będę mógł w końcu wpaść do was na stadion w sobotę
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com