cena 648zł + przesyłka 45zł (nieźle liczą , ale to wciąż dobra cena.
tylko do koszyka coś nie można dodać... tylko w zestawie z zasilczem 697zł?! + przesyłka. Szukam po nokautach i ceneo, a możey Wy znacie jakieś miejsce gdzie można 405ke kupić w atrakcyjnej cenie?
PB: 10 km - 39:50; 21,097m -01:29:39; 42,195m- 3:22:12
Pixmania? Jak kupowałem aparat fot tez poprzez nich zamówić, ale poczytałem o nich i jest to sklep nie z Polski i mogą być problemy z gwarancją. Oczywiście mogę się mylić bo sporo czasu juz minęło ale w gwarancji na ich stronie widzę iż odsyłają do gwarancji partnerów handlowych http://www.opineo.pl/opinie/pixmania jak widać jeżeli działa sprzęt to ok ale nie daj jak się zepsuje:(
Ja kupilem nowa 405-tke w Danii za 1000 koron czyli jakies za 500-550 zl Akurat byla jakas promocja Choc w innych sklepach 405-tki sa po okolo 600-650 zl. http://www.elgiganten.dk/product/mobil- ... ner-405-hr
Przytoczony przez Ciebie link jest dla znakomitej większości z nas zupełnie nie przydatny. Napisałem do nich i dostałem wczoraj odpowiedź, prowadzą sprzedaż wyłącznie na terenie Dani i nie wyślą nic do Polski. Link ten to jak lizanie loda przez szybę, niby jest a poza zasięgiem. Cena 405 i 305 była zachęcająca ale co z tego?
He he he a to nie wiedzialem, ze nie wysla do Polski. Z drugiej strony to troche smieszne, ze nie chca wyslac do Polski przeciez to ich zarobek. Z drugiej strony ja na wielkanoc jade oczywiscie do Polski. Jakby ktos chcial to moge kupic ktorys z tych pulsometrow. Do tego sklepu mam niedaleko (raz w tygodniu jadac, mijam ten sklep) a zdarzaly sie w innych sklepach okazje na 405tki za 1000 koron - 500-550 zl. 305 widzialem po 800 koron - ok 400 zl. W Danii jest mnostwo gadzeciarzy wiec czesto robia promocje
Mozna jeszcze tutaj zobaczyc, czasem maja tez dobre promocje (nie wiem czy wysla do PL) http://www.sportigan.dk/
Dosyć długo używałem tego modelu i w sumie było nie źle chociaż kilka przygód miało miejsce. Do największych z nich bez wątpienia należała przygoda podczas maratonu w Berlinie. Otóż, nie zablokowałem pierścienia i pot opadający na niego powodował to, że zegarek się ciągle przełączał. W sumie, ja nawet nie wiem czy wówczas wiedziałem, że należy go zablokować. Tzw. "bezel" wymaga cierpliwości i wyczucia, znam parę osób które chciały tym walnąć o ścianę. W tej linii zdecydowanie lepszy a przy tym zdecydowanie pewnie droższy jest model 410. To mój drugi zegarek, używam 910. Nie jestem triathlonistą ale z uwagi na super widoczność jest dla mnie nie zastąpiony,...
Jeżeli chodzi o zakupy to mam pewne doświadczenia. Kupowałem głównie na ebay-u i zawsze wiązało się to z przygodami. Raz myślałem, że już nie odzyskam 2 tys. Pomocny był jednak PayPal, który wyciągną kasę od sprzedawcy. Warto zauważyć, że zawsze kupowałem w sklepie, nigdy nie była to osoba fizyczna. Inne problemy które mogą mieć miejsce, to fakt, źe sprzedający sprzedaje coś, czego tak na prawdę nie ma. Zwykle dot. to towarów wchodzących do sprzedaży. Ja miałem wszystkie transakcje z Włochami i zawsze było to taniej niź u nas.
ostatecznie zakupiłem na tej PIXMANII, minus jest taki, że paczka idzie z Niemiec i całość od wpłaty zajęła tydzień, ale coś za coś - póki co taniej nigdzie nie widziałem.
A z samego pulsometru jestem baaardzo zadowolony. POLECAM!
PB: 10 km - 39:50; 21,097m -01:29:39; 42,195m- 3:22:12
Ja swego czasu kupowałem dwie 305'tki (w odstępie kilku tygodni) na brytyjskim amazonie.
Miałem pewne obawy ale wszystko odbyło się bez żadnego problemu.
Z tego co widzę, to obecnie w dobrej cenie jest Forerunner 410.
Kosztuje 144 funty a przesyłka jest za darmo. Czyli jakieś 730 złotych.