POSZUKUJE PARTNERA BIEGOWEGO - LUBLIN
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam Kiedyś biegałam, później jedank moje życie poszło w innym kierunku. Pamiętam jednak, że bieganie pomagało mi zrozumieć samą siebie i w pewien sposób sklejało mnie w całość...Dlatego planuje...niee...CHCE znów biegać! I tutaj pojawia się moja prośba. Mianowicie dlugo nie biegałam i od niedawna jestem w lublinie i nie wiem gdzie i z kim można tutaj pobiegać. Zatem...czy jest jakiś ochotnik, który zechciałby ze mną biegać?:)
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli masz konto na Fb to zapraszam - masa możliwości do pobiegania w Lbn i okolicach https://www.facebook.com/groups/241016945955045/
-
- Rozgrzewający Się
W jakiej okolicy biegacie?
-
- Rozgrzewający Się
Ja jeszcze nie biegam ale chce zaczac od poniedzialku...poki co poszukuje partnera do biegania. Co do okolicy, zamieszkuje na narutowicza.
-
- Rozgrzewający Się
hmm, ja biegam po "Dziesiątej" ale z okazji słońca chyba czas wybrac sie na ścieżkę nad zalew....
- Kinga
- Dyskutant
Zapraszamy na ścieżkę biegową w wąwozie LSM (Rury) - w każdą sobotę zbiórka o godz. 10 przy tablicy informacyjnej z mapką ścieżki mieszczącą się przy początku alei od strony Lidl'a. Każdy jest mile widziany, czy początkujący czy zaawansowany.