Witam, szukam jakieś Wiatróweczki, która będzie spełniać swoje zadanie
Jaką polecicie w miarę przyzwoitej cenie?
I może jakieś Leginsy, bardziej już pod wiosnę
Pozdrawiam
Wiatróweczka
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co to znaczy przyzwoita cena?
Ja moge polecic:
Hi mountain atmos
Montane lite speed
Montane featherlite marathon
Tune federkleid co prawda rowerowa ale do biegania sie nadaje tyle ze droga
Ja moge polecic:
Hi mountain atmos
Montane lite speed
Montane featherlite marathon
Tune federkleid co prawda rowerowa ale do biegania sie nadaje tyle ze droga
-
- Zaprawiony W Bojach
Jesli ma byc najtaniej to decathlon, byly dosc chwalone wiatrowki za jakies 60zl. Mam rowerowa wiatrowke z deca kupiona juz dosc dawno temu i jest znakomita, dobrze odprowadza pot, odpowiedni chroni przed wiatrem i wazy ponizej 100g podane bylo chyba 82g.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Mam z decathlon za 69 zł niebieską i new balance za 99 zł..New balance lepsza, szybciej odprowadza pot..
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Wyga
Co powiecie na MIMO Vers ?
http://allegro.pl/mimo-vers-ultralekka- ... 01711.html
Ciekaw jestem jak wypada w porównaniu do windshirtów pertexowych montane, marmota.
Zwróciła moją uwagę dużą ilością siateczki po bokach i ceną. Ktoś zauważył nie bez racji, że podobna trochę konstrukcyjnie do jednej z kurteczek crafta.
W zasadzie nie lubię biegać/jeździć w wiatrówkach,, ale czasem różnica temp. między 400m a 800/900 bywa odczuwalna, pozatym wieczory w górkach są raczej chłodne. Coś trzeba z sobą mieć, a nie bardzo ( w przeciwieństwie do roweru) jest co zrobić ze zdjętą bluzą. Taka pakowalna w garść wiatrówka wydaje się najlepszym z możliwych pomysłem.
http://allegro.pl/mimo-vers-ultralekka- ... 01711.html
Ciekaw jestem jak wypada w porównaniu do windshirtów pertexowych montane, marmota.
Zwróciła moją uwagę dużą ilością siateczki po bokach i ceną. Ktoś zauważył nie bez racji, że podobna trochę konstrukcyjnie do jednej z kurteczek crafta.
W zasadzie nie lubię biegać/jeździć w wiatrówkach,, ale czasem różnica temp. między 400m a 800/900 bywa odczuwalna, pozatym wieczory w górkach są raczej chłodne. Coś trzeba z sobą mieć, a nie bardzo ( w przeciwieństwie do roweru) jest co zrobić ze zdjętą bluzą. Taka pakowalna w garść wiatrówka wydaje się najlepszym z możliwych pomysłem.