Komentarz do artykułu Pokażmy Ministrowi Sportu (i całej Polsce), że warto biegać!
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
sam osobiście znam około 30 :P
w tym chyba 5 gra w WANDZIE KRAKÓW i o ile dobrze pamiętam w reprezentacji?
ale tej reprezentacji pewny nie jestem
w tym chyba 5 gra w WANDZIE KRAKÓW i o ile dobrze pamiętam w reprezentacji?
ale tej reprezentacji pewny nie jestem
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mecz się nie odbędzie, bo jak się okazuje - stadion narodowy nie nadaje się, by rozgrywać na nim mecze w obecności kibiców. Jeżeli w ten sam sposób ministerstwo sportu miałoby "dbać" o bieganie w Polsce, to lepiej nich nie robi nic.
Cała ta akcja nie ma sensu. Lepiej pobiegać w Parku Skaryszewskim.
Cała ta akcja nie ma sensu. Lepiej pobiegać w Parku Skaryszewskim.
- KrzysiekWRC
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:01
- Życiówka w maratonie: 3:11:01
Myślę, że w wielu przypadkach (szczególnie u chłopaków) jest podobnie, jak to było u mnie. Szkoła podstawowa, każdy chce kopać piłkę jak gwiazdy z ekranu. W liceum należałem nawet do drużyny juniorów lokalnego A-klasowego klubu, jednak wiadomo, że na rozpoczęcie treningów piłkarskich w tym wieku jest stanowczo za późno. Później matura, studia - brzuch rośnie i człowiek dochodzi do wniosku, że trzeba coś ze sobą zrobić. Wychodzi pobiegać raz, drugi, trzeci i staje się biegaczem
PS. Mecz o Superpuchar jednak odwołany ale jaja!
PS. Mecz o Superpuchar jednak odwołany ale jaja!
40km to nie odległość, 40 stopni to nie mróz, 40% to nie wódka!
-
- Dyskutant
Sam miałem jechać po bilety ale na razie chyba się nie odbędzie wogóle i zostanie przełożony na inny termin prawdopodobnie na jesień.Raul7 pisze::D a co z biletami teraz co ludzie pokupowali?
http://celmaraton.blogspot.com/
Bieganie to coś więcej niż sport, to styl życia!
Bieganie to coś więcej niż sport, to styl życia!
-
- Rozgrzewający Się
Wg mnie to jest śmieszne. Nikt nie powinien przyjść na to bieganie! Wybudowano stadion bez bieżni i teraz mamy biegać wokół? O co chodzi? Przecież to jest jak policzek: wydajemy 2 mld na stadion a wam rzucamy ochłap: biegajcie sobie wkoło!
Akcja powinna zostać zbojkotowana do czego zachęcam.
-
- Stary Wyga
- KrzysiekWRC
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:01
- Życiówka w maratonie: 3:11:01
Dokładnie, sprawa poruszyła mnie podwójnie - jako biegacza oraz kibica jednej z drużyn, którą chciałem dopingować w sobotę. Wychodzi na to że mamy Bubel Narodowy na którym nie ma bieżni, nie można rozgrywać meczów piłkarskich pomiędzy klubami (kto ich wybrał do tego meczu?) które dostały w pakietach ledwie po 9tyś biletów! Co będzie, gdy na Euro przyjedzie po kilkanaście (kilkadziesiąt) tysięcy Anglików, Niemców itp? Czy to już szczyt niekompetencji i absurdu rządzących? Czy mamy jeszcze poczekać aż np.UEFA nie dopuści tego Bubla do rozgrywania meczów Euro2012?jr88 pisze:Wg mnie to jest śmieszne. Nikt nie powinien przyjść na to bieganie! Wybudowano stadion bez bieżni i teraz mamy biegać wokół? O co chodzi? Przecież to jest jak policzek: wydajemy 2 mld na stadion a wam rzucamy ochłap: biegajcie sobie wkoło!
i dodatkowo dawał jeszcze zatrudnienie setkom handlarzyqjonik pisze:Bieżni nie ma, meczów rozgrywać nie wolno to chociaż pobiegamy w koło
Chociaż równie przyjemnie biegało się wokół starego stadionu. Moim zdaniem był ładniejszy i równie funkcjonalny
40km to nie odległość, 40 stopni to nie mróz, 40% to nie wódka!
-
- Zaprawiony W Bojach
Popieram bojkot, popieram!
Pobiegajmy w tym czasie w Skaryszaku, albo gdziekolwiek indziej.
A pani minister niech sobie biega ze swoim kolegą fryzjerem i jemu podobnymi "fahofcamy" od sportu, którzy wybudowali najdroższy stadion w europie, wyróżniający się brakiem bieżni i możliwości rozegrania meczu.
Nie dajmy robić z siebie idiotów.
A pani minister niech sobie biega ze swoim kolegą fryzjerem i jemu podobnymi "fahofcamy" od sportu, którzy wybudowali najdroższy stadion w europie, wyróżniający się brakiem bieżni i możliwości rozegrania meczu.
Nie dajmy robić z siebie idiotów.
-
- Zaprawiony W Bojach
Taki bojkot nie przyniesie najmniejszego pozytywnego efektu, jeśli będzie o nim wiedziało tylko kilkudziesięciu biegaczy. Jeśli ma to mieć sens, to ktoś powinien się pojawić i przedstawić Pani Minister list z wyjaśnioną przyczyną bojkotu (brak inwestycji w infrastrukturę do LA). Inaczej Pani Minister gotowa pomyśleć, że w Polsce jest dwóch biegaczy na krzyż więc nie ma co się nimi zajmować. Najlepiej było by też zainteresować media.ruh hożuf pisze:Popieram bojkot, popieram!
Powodzenia
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- PanTalon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
- Życiówka w maratonie: 03:58
Taki bojkot nie przyniesie najmniejszego pozytywnego efektu, jeśli będzie o nim wiedziało tylko kilkudziesięciu biegaczy. Jeśli ma to mieć sens, to ktoś powinien się pojawić i przedstawić Pani Minister list z wyjaśnioną przyczyną bojkotu (brak inwestycji w infrastrukturę do LA). Inaczej Pani Minister gotowa pomyśleć, że w Polsce jest dwóch biegaczy na krzyż więc nie ma co się nimi zajmować. Najlepiej było by też zainteresować media.Kangoor5 pisze:ruh hożuf pisze:Popieram bojkot, popieram!
hmmmmmmmmm znając Panią Minister to zada pytanie:
ale kto wybrał tych biegaczy?