bieganie w zimie
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3.08
- kleman
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moja miejscowość ma ok.30tyś populacji i też jak biegnę widzę to zdziwienie wśród tych ludzi, którym odpowiada kanapa i tv...To jest nawet zabawne; na początku czułem się trochę jak OBCY, teraz kompletnie mnie to nie rusza a nawet bawi...Cóż nasze społeczeństwo jest...jakieś inne (OBCE). W Stanach to normalny widok, ba chociażby u nas w większych miastach to normalka jak ktoś jogginguje ale nie w małych miastach...a szkoda. Może kiedyś... 

Forever active
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 45:58
I tak teraz jest znośnie. Znajomy, który zaczął biegać jakieś 10 lat temu opowiadał mi, że jak chciał trochę potruchtać to tylko i wyłącznie po polach lub lasach żeby ludzie nie widzieli. Własna matka na niego krzywo patrzyła
. Jest postęp!

Ostatnio zmieniony 02 lut 2012, 12:25 przez Amash, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie lubię szybko kończyć!
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Wybrałeś stopkę w formacie HTML a powinieneś wybrać w formacie BBcode.Amash pisze: P.S.
Żeby nie zakładać nowego wątku... jak dodać podpis z run-log? Zrobiłem stopkę i próbuję dodać podpis, ale jest warunek: "150 pikseli".
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Moja Babcia w młodości miała znajomego który biegał. To było chyba gdzieś w latach 50-tych. Miał on duży problem z bieganiem bo bardzo dużo osób uciekało przed nim ze strachu lub chciało się bić. Przecież jak ktoś biegnie to poluje! Albo ucieka przed czymś! Instynkt jest w każdym z nas.Amash pisze:I tak teraz jest znośnie. Znajomy, który zaczął biegać jakieś 10 lat temu opowiadał mi, że jak chciał trochę potruchtać to tylko i wyłącznie po polach lub lasach żeby ludzie nie widzieli. Własna matka na niego krzywo patrzyła. Jest postęp!

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 45:58
A się uśmiałem!
Gapowicze patrzą na grupę ludzi z dziwnymi kijkami to myślą pewnie, że to zorganizowana grupa przestępcza. Nie podejdę bo tacy to szybko odchodzą!

Gapowicze patrzą na grupę ludzi z dziwnymi kijkami to myślą pewnie, że to zorganizowana grupa przestępcza. Nie podejdę bo tacy to szybko odchodzą!

Nie lubię szybko kończyć!