Hejka

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a rozciaganie stosujecie? + jakies inne cwiczonka na miesnie? bo to moze pomoc w uniknieciu boli
New Balance but biegowy
feito
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

alez oczywiscie!:) :)
wydrukowalismy sobie zestaw cwiczen KLEDZIKOWYCH - przy okazji - Kledzik - dziekujemy! :) - na kolana i nasze bieganie wydluza sie o drugie 20 min, poniewaz musimy sie porozciagac i "pouginac" jak Kledzik przykazal.!
... i dzieki temu rozciaganiu wlasnie dzis juz dalo sie wejsc do pracy po schodkach!!!!! :hej: :hej:
...bo wczoraj sie nie dalo!
:(
..a czasem też  b r z y d k i      :)
feito
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sluchajcie, a jak sobie radzicie z tymi malymi muszkami ktorych lykam 20 dziennie ?? :) Moze wzorem dowcipu z dzialu Humor - jak sloniki! :) :) - maske gazowa i siupa?!
..a czasem też  b r z y d k i      :)
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to jest temat:
w moim lasku wszystkie robale chyba się zmówiły na moje lewe oko (jakby wiedziału że już miałem z nim problemy): ze 4 dni temu to jedon taki duży jak mi nie przywali - bolało 2 dni, już przeszło i znowu jakaś muszka oczywiście wycelowała w lewe oko, kurcze będę musiał kupić specjalne okulary czy co? bo w przeciwsłonecznych to wieczorem zaliczam korzenie!
ODPOWIEDZ