"Debiutanci" po debiucie
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Fanx, ale objętość! W jakie wyniki na wiosnę celujesz taką tytaniczną pracą?
- Ewa123
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40,16
Czy komuś jeszcze brakuje zimy??? Bo ja nie mam juz gdzie usuwać śniegu...))jakub738 pisze:FANX masz jakiś plan ułożony pod bieg w Katowicach? Nie wiem Panie i Panowie jak wam ale mi brakuje tej prawdziwej zimy ze śniegiem,mrozem itp itd.
-
- Stary Wyga
Szczerze to sam jestem ciekaw swoich wyników na wiosne w biegach od 10km do maratonu jeśli uda mi sie zrealizować plan/tygodniowo 110-130/.Mój cel na ten rok to Ruda Śląska i czerwcowe 24h Katowice a we wrześniu 100km w Krynicy Zdrój,być może jeszcze w międzyczasie Kładno w środku lata 48h.Jakub Osina pisze:Fanx, ale objętość! W jakie wyniki na wiosnę celujesz taką tytaniczną pracą?
Wyniki jakie mnie interesują to 120km w 12h 200km w 24h wiem że cięzko i ambitnie ale aby osiągnąć cel musze tyle biegać.Muszę....chcę tyle biegać.Wrażenia jakie daje mi przekroczenie pewnych barier jest niesamowite.
Pozdrawiam.
-
- Stary Wyga
jaka wiosna?gdzie?kiedy?
U mnie minus 15 o porze której zazwyczaj biegam czyli 18/19h.
W styczniu plan wykonałem 530km ze śr.t.5.30.
W ostatnią niedzielę stycznia zaplanowałem dluższe bieganie tak około 50km.Pogoda była piękna słoneczna i zachęcała do biegania ale było zbyt mrożno i taki dystans byłby przesadą.Wyszedł za to półmaraton.
Pozdrawiam
U mnie minus 15 o porze której zazwyczaj biegam czyli 18/19h.
W styczniu plan wykonałem 530km ze śr.t.5.30.
W ostatnią niedzielę stycznia zaplanowałem dluższe bieganie tak około 50km.Pogoda była piękna słoneczna i zachęcała do biegania ale było zbyt mrożno i taki dystans byłby przesadą.Wyszedł za to półmaraton.
Pozdrawiam
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Witam Debiutantów i nie tylko.
Dzisiaj kolejna, 4, rocznica rozpoczęcia mojej przygody z bieganiem (takiej już z konkretnymi planami bo truchtałem już trochę wcześniej).
No i jak co roku garść liczb - natruchtałem jakieś 8.808 km w 753 bieg (treningi i starty). Do osiągnieć najcenniejszych zaliczam ukończenie (w różnym stylu i formie) 8 maratonów i zdobycie Korony Maratonów Polskich, co dla mnie te 4 lata temu byłoby czymś z innej galaktyki.
Oprócz tego truchtam sobie teraz przygotowując się pod Silesia Maraton, który to jest dla mnie najważniejszym startem w tym roku - także przez sentyment do naszego debiutu
(pamiętasz Bleez jak wlekliśmy te białe balony
).
Zaliczam sobie jakieś lokalne zawody ale bez rewelacyjnych wyników jak na razie.
Najbliższe plany to Bieg Zaślubin w Kołobrzegu (15 km), potem Silesia Eco Run (15 km) no i jak już wspominałem Silesia Maratnoh. Może wcześniej jeszcze połówka w Dąbrowie Górniczej. Wszystko pod warunkiem, że zdrowie dopisze.
A z mrozów się cieszę, żeby tylko jeszcze trochę więcej śniegu napadało!
Trzymajcie się!
Dzisiaj kolejna, 4, rocznica rozpoczęcia mojej przygody z bieganiem (takiej już z konkretnymi planami bo truchtałem już trochę wcześniej).
No i jak co roku garść liczb - natruchtałem jakieś 8.808 km w 753 bieg (treningi i starty). Do osiągnieć najcenniejszych zaliczam ukończenie (w różnym stylu i formie) 8 maratonów i zdobycie Korony Maratonów Polskich, co dla mnie te 4 lata temu byłoby czymś z innej galaktyki.
Oprócz tego truchtam sobie teraz przygotowując się pod Silesia Maraton, który to jest dla mnie najważniejszym startem w tym roku - także przez sentyment do naszego debiutu

(pamiętasz Bleez jak wlekliśmy te białe balony

Zaliczam sobie jakieś lokalne zawody ale bez rewelacyjnych wyników jak na razie.
Najbliższe plany to Bieg Zaślubin w Kołobrzegu (15 km), potem Silesia Eco Run (15 km) no i jak już wspominałem Silesia Maratnoh. Może wcześniej jeszcze połówka w Dąbrowie Górniczej. Wszystko pod warunkiem, że zdrowie dopisze.
A z mrozów się cieszę, żeby tylko jeszcze trochę więcej śniegu napadało!

Trzymajcie się!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Jacek to wielkie gratulacje, mi 4 lata minęło pod koniec grudnia, ale takich statystyk szczegółowych jak ty nie prowadzę :D
)

Pozdrawiam
No pewnie, że pamiętam....tak się teraz wzruszyłem tym debiutem, że postanowiłem wkleić jedno zdjęcie (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko(pamiętasz Bleez jak wlekliśmy te białe balony).

Pozdrawiam
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
zawsze jak patrzę na to zdjęcie to mam wrażenie, że tam pisze "MUTANT"bleez pisze:
No pewnie, że pamiętam....tak się teraz wzruszyłem tym debiutem, że postanowiłem wkleić jedno zdjęcie

- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
hej!
nareszcie zima taka jaką lubię - czyli dużo śniegu i lekki mróz (teraz nawet na plusie a tego to już nie lubię). Biega się ciężko w takich warunkach ale pewnie zaprocentuje w sezonie.
a tak wyglądałem w zeszłą niedzielę po 22 km
nareszcie zima taka jaką lubię - czyli dużo śniegu i lekki mróz (teraz nawet na plusie a tego to już nie lubię). Biega się ciężko w takich warunkach ale pewnie zaprocentuje w sezonie.
a tak wyglądałem w zeszłą niedzielę po 22 km
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stary Wyga
Miejmy nadzieje że to ostatnie tchnienia zimy.Mnie ossobiście dała niezłe w kość w ostatnich tygodniach.Początek lutego to siarczyste morozy.Aja głupi dałem się nabrać na twardziela i po takich biegachy przy minus 20 gradło mi siadło i parę dni musiąłem odpocząć.Teraz już ok i wraqcam do normy.

- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak