Lidl-baterie do zegarków, pulsometrów.
- ZbigniewX
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Od 2 lutego w Lidlu będą w sprzedaży różne zestawy baterii pastylkowych w tym jeżeli dobrze się przypatrzyłem 2032. Cena to bodajże 6 lub 7zł za zestaw kilku sztuk(zależy od rodzaju baterii).
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
-
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie ale warto sprawdzić, czy bateria nie ma tendencji do wylewania się do środka urządzenia. Poza tym, przynajmniej u mnie, kupując kilka na zapas, większe jest prawdopodobieństwo że je wyrzucę, niż że zdążę użyć.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- ZbigniewX
- Wyga
Ja tam zaryzykuję. Nie ma tej oferty jeszcze w gazetce internetowej Lidla, czytałem o nich w wydaniu papierowym. Jak będzie litowa to czego się bać? U mnie 3szt.idą od razu(FP, zegarek, opaska(mam nadzieję)), przy odsprzedaży zegarka pójdą wraz z nim do nowego nabywcy i pozostanie zapas do nowego
. Genoaute zaopatrzyłem w porządne a poszedł do ludzi w przeciągu 2m-cy.

- ZbigniewX
- Wyga
Oficjalnie odszczekuję atrakcyjność Lidlowskiej oferty. Baterie są sprzedawane po 6szt za 8zł i występuje jedno dość istotne "ale"-jest to miks typów. W zestawie z CR2032 są dwie baterie tego typu i po dwie innych tak więc nie jest to ciekawa oferta.