WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Cechą treningów na stadionach jest to, że jesteśmy w stanie zrobić trening dla każdego poziomu. Ale nawet początkującym chcę dostarczyć duży poziom zmęczenia.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Chyba 24 grudnia 2001 roku poczułem, że mało tego dnia biegałem (może w ogóle, już nie pamiętam).
I po kolacji jakoś w nocy zacząłem biegać po schodach w bloku.
Wbiegałem na 10 piętro a zjeżdżałem windą.
Więc teraz chcę zrobić coś PRZED kolacją bo mieszkam w jednopoziomowym domku.
I po kolacji jakoś w nocy zacząłem biegać po schodach w bloku.
Wbiegałem na 10 piętro a zjeżdżałem windą.
Więc teraz chcę zrobić coś PRZED kolacją bo mieszkam w jednopoziomowym domku.
- Philippos
- Wyga
Cenna inicjatywa. Ja mogę być pierwszym rezerwowym Nie przewidywałem takich planów sylwestrowo-noworocznych także nie mogę się jeszcze zobowiązać... 1,6 km w 1,6 promila to nie najlepszy pomysł... Czy będzie kontrola antydopingowa?
W każdym bądź razie (nawet jeśli zdecyduję się spokojnie spędzić sylwestra i wystartować) nie wiem czy ze mną w składzie pudło by było. Ostatnio nie mam szybkości (hmmm... jakby kiedyś była?) ale za to wytrzymałości jeszcze mniej. Masy mi trochę ubyło ale to tak do przedwczoraj, teraz schowałem wagę głęboko pod łóżko...
Także będę śledził temat (mam nadzieję że inni chętni się odezwą) i informował jakbym się w końcu zdecydował.
F.
W każdym bądź razie (nawet jeśli zdecyduję się spokojnie spędzić sylwestra i wystartować) nie wiem czy ze mną w składzie pudło by było. Ostatnio nie mam szybkości (hmmm... jakby kiedyś była?) ale za to wytrzymałości jeszcze mniej. Masy mi trochę ubyło ale to tak do przedwczoraj, teraz schowałem wagę głęboko pod łóżko...
Także będę śledził temat (mam nadzieję że inni chętni się odezwą) i informował jakbym się w końcu zdecydował.
F.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Serdecznie pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku i życzę zdrowia, pomyślności i sukcesów, również sportowych.
Mam też pytanie: czy w najbliższą sobotę będzie trening?
Mam też pytanie: czy w najbliższą sobotę będzie trening?
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za informację!
Już się zgłosiłem do jurzejszego biegu.
Pozdrawiam serdecznie
Już się zgłosiłem do jurzejszego biegu.
Pozdrawiam serdecznie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Sorry za opóźnienie W najbliższą sobotę treningu nie będzie. Zresztą w ogóle do marca będzie to raczej bardziej spontaniczne, z tego co wiem Paweł na ostatnich zajęciach mówił wam, że możecie ze stadionu korzystać.slavomir1966 pisze:czy w najbliższą sobotę będzie trening?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: <41
- Życiówka w maratonie: 3:26
Niestety SKRA była w sobotę zamknięta, a Pan Cieć nie miał klucza... - a było nas co najmniej kilka osób chętnych...
Ale zawsze można było sobie pobiegac po Polach Mokotowskich, w końcu jakieś urozmaicenie.
Anyway, jakbyście wiedzieli czy za tydzien będzie się tam dało wejść, to pls o info.
pozdr
Mikołaj
Ale zawsze można było sobie pobiegac po Polach Mokotowskich, w końcu jakieś urozmaicenie.
Anyway, jakbyście wiedzieli czy za tydzien będzie się tam dało wejść, to pls o info.
pozdr
Mikołaj
- beata
- Ekspert/Trener
To dziwne, bo Pan Cieć klucz na pewno ma - przecież zawsze od niego bierzemy, swoich prywatnych nikt z nas nie ma. Warto w takiej sytuacji przejść się do drugiego pana w drugiej budce ... bywało też, że Pan Cieć sam nie wiedział, że klucz ma.k&m pisze:Niestety SKRA była w sobotę zamknięta, a Pan Cieć nie miał klucza... - a było nas co najmniej kilka osób chętnych...
Mnie za tydzień i za dwa nie będzie na pewno, nie mogę (wyjazd, kurs itp). Porozmawiam z pozostałymi trenerami, może ktoś będzie mógł zajrzeć.
Dam znać na forum.
Ale - czy na Skrze, czy nie - biegajcie dzielnie, wiosna się przecież jednak zbliża .
-
- Dyskutant
Biegamy dzielnie Pani trener :D
Dziś pojawiła się na stronie facebookowej Biegam Bo Lubię informacja, że w najbliższą sobotę - 14.01 na sto procent spotykamy się na Skrze
Fajnie.
Pozdrawiam
Dziś pojawiła się na stronie facebookowej Biegam Bo Lubię informacja, że w najbliższą sobotę - 14.01 na sto procent spotykamy się na Skrze
Fajnie.
Pozdrawiam