Cos w tym jest kolega trenuje juz 4 lata i ma prawie 2m ,a jest w tym samym wieku:)robbur pisze:No patrz, od biegania przybyło ci 9 cm wzrostu.Dawidavila pisze:Gdy zaczynalem rok temu mialem 49.5 kg i 167cm, teraz waze 52 kg i mam 176 cm:)
Ile kg zrzuciliście dzięki bieganiu? wpływ na wyniki?
- Dawidavila
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:14
- Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Biegalam 9 miesiecy 3-4 razy w tygodniu po 7-10 km a waga ani drgnela.. nawet doszlo kilo.. grrrr... dopiero jak dodalam do treningow diete - 5-6 posilkow dziennie (o rany.. wydaje mi sie ze teraz nic nie robie tylko ciagle cos jem!! co dwie godziny cos.. rewelacja ) to w 3 miesiace zgubilam juz 7 kg!! Dystans naturalnie sie wydluzyl do 14-16 km na trening.. Samo bieganie nie zawsze powoduje chudniecie, jezeli chodzi wam o zgubienie kilku kg to polecam dodac diete. wyniki rewelacyjne! powodzenia!
- biegacz_27
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Ja 3 lata temu zrzuciłem 18 kg samą dietą w 2 miesiące.
Teraz biegam już od 3 tygodni regularnie 3 dni w tyg i zobaczymy jakie efekty będą po miesiącu.
Pozdrawiam wszystkich
Teraz biegam już od 3 tygodni regularnie 3 dni w tyg i zobaczymy jakie efekty będą po miesiącu.
Pozdrawiam wszystkich
-
- Wyga
biegacz_27 pisze:Ja 3 lata temu zrzuciłem 18 kg samą dietą w 2 miesiące.
Pozdrawiam wszystkich
Wow!! gratulacje!! a jakas specjalna dieta to byla?
- biegacz_27
- Wyga
Poprostu minimum wszsytkiego. Zero słodyczy, zero cukrów, zero smażonego. tylko gotowane warzywa , mięso i owoce. 2 miesiące 18 kg.bianka pisze:biegacz_27 pisze:Ja 3 lata temu zrzuciłem 18 kg samą dietą w 2 miesiące.
Pozdrawiam wszystkich
Wow!! gratulacje!! a jakas specjalna dieta to byla?
p.s - ooo widze też szczecinianinka ?
-
- Wyga
Poprostu minimum wszsytkiego. Zero słodyczy, zero cukrów, zero smażonego. tylko gotowane warzywa , mięso i owoce. 2 miesiące 18 kg.
p.s - ooo widze też szczecinianinka ?[/quote]
No to jeszcze raz gratuluje! a szczecinianka z doskoku raz na jakis czas wpadam pobiegac moze spotkamy sie kiedys na trasie...
p.s - ooo widze też szczecinianinka ?[/quote]
No to jeszcze raz gratuluje! a szczecinianka z doskoku raz na jakis czas wpadam pobiegac moze spotkamy sie kiedys na trasie...
-
- Zaprawiony W Bojach
Paradoksalnie, można biegać i waga może iść do góry,... Sport bez diety nic lub nie wiele da. Przypominam też chudnącym, że schudność jest dosyć łatwo, utrzymać wagę to jest wielka sztuka.
-
- Wyga
Ryszard N. pisze:Paradoksalnie, można biegać i waga może iść do góry,... Sport bez diety nic lub nie wiele da. Przypominam też chudnącym, że schudność jest dosyć łatwo, utrzymać wagę to jest wielka sztuka.
swieta prawda..
-
- Wyga
Ja bym chciała z 6kg zrzucić, ale przy bieganiu mam taki apetyt, że nie ma szans .
- ContactLost
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58:01
Nie jesteś w tym sam. Ja jak zaczynałem biegać to ważyłem 82kg, potem spadło po jakimś miesiącu czy dwóch do 79 a teraz po ponad 2 latach mam 85kg i ani w jedną ani w drugą nie chce iść waga Fakt że mam dosyć mocno rozbudowaną tkankę mięśniową od innych sportów, które kiedyś nałogowo wykonywałem ale serio chciałbym ważyć ok 76kg.EyeOfTheTiger pisze:Ja bym chciała z 6kg zrzucić, ale przy bieganiu mam taki apetyt, że nie ma szans .
Wiem, że bez odpowiedniej diety się nie obejdzie ale ja i dieta to tak jakby lwu kazać jeść trawę. Owszem, czasem zeżre, ale tylko po to żeby się porzygać
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila
@: majkel.w@gmail.com
-
- Dyskutant
w ubiegłym roku /człapanie + rower extremalnie/ ze 107 wiosną do 87 jesienią ale wraz z wagą zgubiłem też hemoglobinę, straszny obciach przeżyłem w stacji krwiodawstwa jak mi krwi nie pobrali cała poczekalnia jak na zbira patrzała teraz podciągnąłem się na 95 i wyniki podskoczyły do 13.9 znowu nieco zrzucam z wagi /92/ ale uważam na żelazo
- biegacz_27
- Wyga
Generalnie krotko, 3 tygodnie treningow teraz tydzien przerwy bo mala kontuzja - spadek wagi ZEROWY
- biegaczamator
- Wyga
W styczniu 2011 ważyłem 92 kg, dzięki bieganiu (żadnej diety nie stosowałem) w pół roku waga spadła do 78 kg i wciąż utrzymuje się na tym poziomie (wzrost 176cm). Nie ma co się martwić, że po 3 tygodniach ćwiczeń waga nie spada, to jest powolny proces.
Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy bieganie. Bieg to życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz.