triathlon dla każdego? czyżby ?;)

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Bartosh_5
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mam pytanie do osób z Warszawy-gdzie są jakieś sensowne trasy na rower, najlepiej w bardziej południowych rejonach? Najchętniej unikałbym wszelkich samochodów, nie wyobrażam sobie jazdy po ulicach naszej pięknej stolicy widząc jak kierowcy traktują rowerzystów...z tego co kojarzę, to za świątynią opatrzności jest parukilometrowa ścieżka z w miarę sensownym asfaltem?
PKO
Awatar użytkownika
garenge
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:15
Życiówka w maratonie: Jeszcze nie bieglem

Nieprzeczytany post

Zgłoszenie na Halfa do Borówna poszło ;) A wy jak?
Awatar użytkownika
arathunku
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja czekam na rowerek! W czwartek dostanę i zostanie mi 50 zł.. będę na pedały zbierał, ale ważne że rower u mnie będzie już: )
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to u mnie podobnie. Rower stoi już (i jak na złość spadł śnieg). Pedały na razie najzwyklejsze, więc trzeba dokupić normalne z butami i pompkę, która da radę to napompować :D

Zgłoszenia do Malborka i Borówna wysłane :D
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

U mnie z rowerów na razie tylko wysłużony góral - jemu na szczęście nic nie straszne, więc jeżdżę nim sobie trochę - tylko przez rozjazdy nie mam czasu na dłuższe wypady w weekend, więc tylko 3x ~40km w tygodniu - dojazdowo
Obrazek
Because Running Sucks
Awatar użytkownika
arathunku
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kisio pisze:No to u mnie podobnie. Rower stoi już (i jak na złość spadł śnieg). Pedały na razie najzwyklejsze, więc trzeba dokupić normalne z butami i pompkę, która da radę to napompować :D

Zgłoszenia do Malborka i Borówna wysłane :D
co do rzeczy to identycznie.. pedały dokupić muszę to dwóch rowerów do mtb i do szosy nowej buty pod spd i będzie idealnie : ) Pompka to też spory wydatek poza butami. Kask to już na wiosnę.;)

Ja zamierzam startować po raz pierwszy w 2013, ten rok i prawie 2/3 następnego przygotowania będą pod połówkę mam nadzieję.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O masz.. kask.. wiedziałem, że o czymś zapomniałem :|
Awatar użytkownika
arathunku
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przyszedł dziś rower!!!!!

Teraz tylko zabierzcie ode mnie śnieg!;D
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ja startuje w herbalife susz triathlon w połówce ironmana:) rower crossowy jak narazie na trenazerze daje rade:D nawet 90km:D na wiosne kupie jakies sliki i lemodke noi kask i bedzie:) plynac pewnie bede bez pianki bo drogie jak cholera:/! do biegania mam all i biegam sobie w miare regularnie:) juz nie moge doczekac sie lipca :D
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
garenge
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Szosę to ja mam i kręcę na trenażerze, póki mi noga nie wyzdrowieje. W moich bucikach elegancko klamrą spinam tak nogę, że nic się nie stanie ścięgnu ;) Co do śniegu. Dzisiaj ładnie stopniało i chciałem jechać na parę h, ale znów zaczęło sypać. W lutym może parę dni jazdy i biegania w Szklarskiej, zobaczymy jak to będzie. Jak będzie śnieg to nie jadę.

Teraz sobie 4 fun składam mtb w lekki las i miasto, ale wydatki potężne idą na części, startowe i utrzymanie szosy... Ehh.

Muszę jakąś pracę ogarnąć na lato, najlepiej ratasa, żeby chociaż na wpisowe było :)
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:44

Nieprzeczytany post

Luuuuuuuudzie, ja mam pracę mgr na głowie, po nocach piszę! Zero czasu na treningi i oczywiście przespałam zapisy do Malborka :echech: gapa :bum: Za to zapisana jestem na Susz i mam ambitny plan zapisać się na Borówno (połóweczka w tym roku, ale za rok... ojjjj klękajcie narody! całość pocisnę :bum: :hej: :hej: :hejhej: ) aa i mam niedaleko domu Sieraków (w maju) i też myślę czy nie spróbować. Generalnie wypłata w lutym ma cele strikte sportowe, a właściwie startowe :hej: :hej:
a o piance myślę i ja.. nawet znalazłam już, aaaaale jeszcze trochę :hej:

PS. Już się pogubiłam w tym wątku, więc nie do końca kojarzę osoby :hej: :hej: Ale przeszczęśliwej osobie, która zakupiła rower, gratuluję :hej: :hej: :hej: :hej: i udanych treningów życzę :hej: :hejhej:

Trzymajcie się, potrenujcie w moim imieniu, co? :hejhej:
Awatar użytkownika
garenge
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Forest, to śmigamy razem Borówno jeżeli dasz radę płynąć za mną :D Z bieganiem gorzej będzie... to ja za Tobą będę się czołgał ;p

Ja teraz przerwa roztrenowanie i nie trzymanie diety :)

Co do pianki to wypożyczę z Olimpiusa na tydzień...
Verona
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Trzymamy dietę! ;) Bo trzeba pamiętać, że potem gorzej jest się pozbyć tego, co łatwo się dobywało dodatkowo ;)
W śniegu teraz siłę można robić...
Awatar użytkownika
garenge
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Można, można, ale ja mam problem z zapaleniem ścięgna. Nie mogę się go pozbyć od miesiąca. Nie biegam, nie pływam, tylko rower w dobrze zapiętych butach, tak, że stopa nie pracuje. Smaruję, łykam przeciwzapalne tabsy i nic. Na łeb dostaję już powoli bez porządnego treningu !
bioły
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Oprócz połówki, ćwiartki i całego Irona jest jeszcze dystans olimpijski. Ełk 18 sierpnia, więcej szczegółów na stronie: www.elktriathlon.com
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ