Ścieżki Biegowe - Lublin
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A oto i zapowiedziane przez Olę zdjęcia:
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50min
Przepraszam za jakość komórkową zdjęć, ale jakoś nie chce mi się biegać z moim Panasonikiem, coś źle tylko robię z kodami bo wchodzą mi tylko miniaturki - trzeba kliknąć i się wchodzi na ImageShack i tam widać więcej. Pozdrawiam
Udało mi się jednak wkleić ponownie.
Biegniemy Nadbystrzycką - skrzyżowanie z Zana
Na linii startu do Maratonu Lubelskiego - wizja lokalna
Ach te baterie
O! To już meta? Plac Litewski.
To już w drodze powrotnej pod Victorią. Nazwa adekwatna jak na wizytę na mecie Maratonu.
Głęboka/Muzyczna/Nadbystrzycka - czekamy na zielone światło.
Udało mi się jednak wkleić ponownie.
Biegniemy Nadbystrzycką - skrzyżowanie z Zana
Na linii startu do Maratonu Lubelskiego - wizja lokalna
Ach te baterie
O! To już meta? Plac Litewski.
To już w drodze powrotnej pod Victorią. Nazwa adekwatna jak na wizytę na mecie Maratonu.
Głęboka/Muzyczna/Nadbystrzycka - czekamy na zielone światło.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 22:21 przez laufer65, łącznie zmieniany 1 raz.
- andre1105
- Wyga
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Dzięki Henryku za zdjęcia i Andrzejku za informację o Magazynie Sportowym w którym tyle jest o bieganiu. Zgodnie z zapowiedzią Tomka Jasiny oglądanie Magazynu powinno by regularne ponieważ jest tam wstawka KĄCIK BIEGACZA. Już teraz kto biegał w biegu: Policz się z cukrzycą, Polska Biega 2011 w Wąwozie LSM, był na pierwszych zajęciach Biegam Bo Lubię może siebie szukać.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zajęciach biegowych.
Ja zapraszam w sobotę o 10.00 w Wąwozie LSM (Andrzejku kiedy się spotkamy na Ścieżce)
PS Przypominam wszystkim o dzisiejszym (wtorek) zebraniu MARATON LUBELSKI 2012 Godz. 18.00 Sala konferencyja Telewizji Lublin na Raabego.
Piotr Kitliński
Dzięki Henryku za zdjęcia i Andrzejku za informację o Magazynie Sportowym w którym tyle jest o bieganiu. Zgodnie z zapowiedzią Tomka Jasiny oglądanie Magazynu powinno by regularne ponieważ jest tam wstawka KĄCIK BIEGACZA. Już teraz kto biegał w biegu: Policz się z cukrzycą, Polska Biega 2011 w Wąwozie LSM, był na pierwszych zajęciach Biegam Bo Lubię może siebie szukać.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zajęciach biegowych.
Ja zapraszam w sobotę o 10.00 w Wąwozie LSM (Andrzejku kiedy się spotkamy na Ścieżce)
PS Przypominam wszystkim o dzisiejszym (wtorek) zebraniu MARATON LUBELSKI 2012 Godz. 18.00 Sala konferencyja Telewizji Lublin na Raabego.
Piotr Kitliński
Ostatnio zmieniony 10 sty 2012, 09:14 przez Piotr Kitliński, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Podczas Biegu Policz się z cukrzycą widziałem wielu znajomych:
OTO PODSTAWOWA GRUPA
TRWAJĄ ZAPISY DO BIEGU
WSZYSCY SIĘ CIESZĄ ZE STARTU
PRZYGOTOWANI DO STARTU
NO KIEDY W KOŃCU TEN STYRZAŁ
LUZIK NA TRASIE
WYWIADY PRZED I PO BIEGU
MOŻE KTOŚ MI ZROBIŁ ZDJĘCIE !!!
OTO PODSTAWOWA GRUPA
TRWAJĄ ZAPISY DO BIEGU
WSZYSCY SIĘ CIESZĄ ZE STARTU
PRZYGOTOWANI DO STARTU
NO KIEDY W KOŃCU TEN STYRZAŁ
LUZIK NA TRASIE
WYWIADY PRZED I PO BIEGU
MOŻE KTOŚ MI ZROBIŁ ZDJĘCIE !!!
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Kto może niech korzysta - w NIKE LUBLIN PLAZA niesamowite wyprzedarze. Najlepiej wybrać się do sklepu a jak nie to na Facebook kliknąć na Sklep Lublin Nike Plaza. Np buty NIKE LUNARGLIDE3 179,99zł, bluza ortalionowa (podobną obecnie testuję - jest świetna) tylko 119,99zł (chyba kupię Michałowi). Przypominam, że niektórzy za uczestnictwo w zajęciach na Ścieżce Biegowej zasłużyli na dodatkowe zniżki.
Szykuje się następny konkurs z nagrodami na Ścieżkach Biegowych. Jaki to jeszcze się zastanawiam.
Zajęcia zna Ścieżce już jutro w sobotę godz. 10.00 w Wąwozie LSM - podomno ma być zima. A my się zimy nie boimy !!!
Pozdrawiam Piotr Kitliński
trener Ścieżek Biegowych
PS We wtorek o 18.30. kolejne spotkanie w sprawie Maratonu Lubelskiego. M. in. na 99,9% będzie określona trasa maratonu.
Kto może niech korzysta - w NIKE LUBLIN PLAZA niesamowite wyprzedarze. Najlepiej wybrać się do sklepu a jak nie to na Facebook kliknąć na Sklep Lublin Nike Plaza. Np buty NIKE LUNARGLIDE3 179,99zł, bluza ortalionowa (podobną obecnie testuję - jest świetna) tylko 119,99zł (chyba kupię Michałowi). Przypominam, że niektórzy za uczestnictwo w zajęciach na Ścieżce Biegowej zasłużyli na dodatkowe zniżki.
Szykuje się następny konkurs z nagrodami na Ścieżkach Biegowych. Jaki to jeszcze się zastanawiam.
Zajęcia zna Ścieżce już jutro w sobotę godz. 10.00 w Wąwozie LSM - podomno ma być zima. A my się zimy nie boimy !!!
trener Ścieżek Biegowych
PS We wtorek o 18.30. kolejne spotkanie w sprawie Maratonu Lubelskiego. M. in. na 99,9% będzie określona trasa maratonu.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj przy lekko śnieżnej pogodzie biegało 14 osób tzn 13 biegaczy i Nero. Na Ścieżce pojawiło się trzech nowych muszkieterów: Piotrek, Karol i Grzegorz. Witamy w noszych szeregach.
Grupa podstawowa przebiuegła ok 10 kilometrów (3 razy odpoczywając) a młodzież ok 6 kilometrów. Tradycyjnie każdy uczestnik otrzymał paczyszkę płatków od Lubelli.
Przyjemnego biegania w nadchodzącym tygodniu i do spotkania we wtorek na spotkaniu w sprawie MARATONU.
Wtorek godz. 18.30 w Telewizji Lublin na ul. Raabego. Na hasło w portierni MARATON Pan strażnik odpowiednio pokieruje.
Grupa podstawowa przebiuegła ok 10 kilometrów (3 razy odpoczywając) a młodzież ok 6 kilometrów. Tradycyjnie każdy uczestnik otrzymał paczyszkę płatków od Lubelli.
Przyjemnego biegania w nadchodzącym tygodniu i do spotkania we wtorek na spotkaniu w sprawie MARATONU.
Wtorek godz. 18.30 w Telewizji Lublin na ul. Raabego. Na hasło w portierni MARATON Pan strażnik odpowiednio pokieruje.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50min
Piotr Kitliński pisze: MOŻE KTOŚ MI ZROBIŁ ZDJĘCIE !!!
Mówisz - masz (choć z opóźnieniem), sorki za jakość, ale w czasie biegu przy tych warunkach oświetleniowych - fachowcy wiedzą o co chodzi - słowem lepiej się nie dało.
Małe kłopoty z parkowaniem no i stłuczka gotowa
Mała prywata: Wiktor przed startem, w czasie i przestrzeni
Widok na start z tyłu i z przodu
Tego zawodnika, sorry uczestnika, chciałbym szczególnie pozdrowić ( w taką pogodę?), niestety jako reporter zawiodłem nie wiem jak się nazywa ani skąd pochodzi.
Wchodzi orkiestra wojskowa, nie jest tak wielka jak WOŚP
Panów tych znam i pozdrawiam, Pani, żałuję, ale nie znam, ale też pozdrawiam
No nie mogłem się oprzeć
Proszę zwrócić uwagę na kaptur z futerkiem i berecik zrobiony szydełkiem, żywy dowód, że ludzie chcą biegać a nie wyglądać, że biegają
Napięcie rośnie jeszcze 4 minuty
Minuta po starcie, na Spółdzielczości Pracy
Po prawej Decathlon - sponsor koszulek
To już Smorawińskiego, za chwilę będzie po górkę 3 minuta biegu
Peleton szybko się rozciągnął
Pierwsze zawiązywane buty, następni już ich nie zawiązywali - to jednak duża strata czasu
No i jesteś Piotrze, no i przypadkowe uczestniczki, (tez pozdrawiam) - 5 minuta biegu
Tego Gościa już znacie
To wreszcie Szeligowskiego, 8 minuta, z chwilę będzie z górki
To już Związkowa, 12 minuta, zaraz będzie pod górkę
Wiktor na Mecie, chwilę po udzieleniu wywiadu do TV, tego akurat nie uchwyciłem więc musicie mi wierzyć na słowo
O tu jest i Michał
Dopiero teraz zauważyłem, że nie biegłeś w tych no żółtych co zawsze.
- kmarek1989
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1h 15min
- Kontakt:
Witam wiadomo już coś na temat maratonu ?
Może przy okazji takiej imprezy będą mniej dystansowe trasy np. na 5, 10, 15 km dla osób mniej doświadczonych w kategoriach Open ?
Może przy okazji takiej imprezy będą mniej dystansowe trasy np. na 5, 10, 15 km dla osób mniej doświadczonych w kategoriach Open ?
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Najnowsze wiadomości o MARATONIE będą na dzisiejszym spotkaniu.
Wtorek 24 stycznia 2012r godz. 18.30 ul. Raabego (budynek TELEWIZJI LUBLIN).
Zaproszeni wszyscy, którym zależy na zaistnieniu tej imprezy.
Pozdrawiam !!!
Piotr Kitliński
Trener Ścieżek Biegowych
Co sobota 10.00 Wąwóz LSM
Najnowsze wiadomości o MARATONIE będą na dzisiejszym spotkaniu.
Wtorek 24 stycznia 2012r godz. 18.30 ul. Raabego (budynek TELEWIZJI LUBLIN).
Zaproszeni wszyscy, którym zależy na zaistnieniu tej imprezy.
Pozdrawiam !!!
Piotr Kitliński
Trener Ścieżek Biegowych
Co sobota 10.00 Wąwóz LSM
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Witam,
Zapraszam wszystkich biegaczy, którzy lubią tanie i dobre zakupy do Decathlon w najbliższy weekend tj. piątek, sobotę, niedzielę Będą bardzo atrakcyjne ceny. Najwięcej zaoszczędzić mogą PANIE na butach do biegania ponieważ to ich będzie najwięcej i w będą one w najniższych cenach. Ale nie tylko!
Pozdrawiam,
Paweł
Zapraszam wszystkich biegaczy, którzy lubią tanie i dobre zakupy do Decathlon w najbliższy weekend tj. piątek, sobotę, niedzielę Będą bardzo atrakcyjne ceny. Najwięcej zaoszczędzić mogą PANIE na butach do biegania ponieważ to ich będzie najwięcej i w będą one w najniższych cenach. Ale nie tylko!
Pozdrawiam,
Paweł
- kmarek1989
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1h 15min
- Kontakt:
szkoda że nie czwartek bo jutro do was jadę jakąś lekką bluzę do biegania kupić