Poznań
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W sztafecie wzięło udział 501 osób. Z takich bardziej znanych Tomasz Szymkowiak. Udało się zebrać 5823zł więc nie ma na co narzekać
Liczę na relacje z GP
nie mogę biegać to chociaż sobie poczytam
PS Agata co to za energetyk, że daje taką nadwyżkę mocy? Handlujesz tym?
Liczę na relacje z GP
nie mogę biegać to chociaż sobie poczytam
PS Agata co to za energetyk, że daje taką nadwyżkę mocy? Handlujesz tym?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie zaplanowałem zorganizowanego spotkania. Natomiast zachęcam by pójść na metę biegu nad Rusałką. Można tam dużo zobaczyć, a panująca atmosfera zawodów potrafi być bardzo inspirująca. Zapraszam i do zobaczenia jutro.
-----------
Sandi, jak nie znajdziesz życzliwego bagażnika, to na mecie stoi namiot z depozytem. Dobrze to funkcjonuje.
Będę na miejscu już od 9.
-----------
Sandi, jak nie znajdziesz życzliwego bagażnika, to na mecie stoi namiot z depozytem. Dobrze to funkcjonuje.
Będę na miejscu już od 9.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ufff...
tyle na temat mojego występu dzisiaj. Chyba sobie przypomniałem jak to jest być początkującym. Współczuję i łączę się w bólu. Będę dzięki temu doświadczeniu bardziej wyrozumiały. Dla siebie oczywiście. Hehe. Jutro dla wszystkich siła ale z umiarem. Dla wtajemniczonych - do zobaczenia we wtorek. Z resztą z Was widzę się za tydzień na podbiegu.
Gratuluję wszystkim ładnego występu. Jak wrzucą wyniki, to sobie Was na spokojnie przeanalizuję.
tyle na temat mojego występu dzisiaj. Chyba sobie przypomniałem jak to jest być początkującym. Współczuję i łączę się w bólu. Będę dzięki temu doświadczeniu bardziej wyrozumiały. Dla siebie oczywiście. Hehe. Jutro dla wszystkich siła ale z umiarem. Dla wtajemniczonych - do zobaczenia we wtorek. Z resztą z Was widzę się za tydzień na podbiegu.
Gratuluję wszystkim ładnego występu. Jak wrzucą wyniki, to sobie Was na spokojnie przeanalizuję.
-
- Wyga
wyniki dzisiejszego GP są na stronie firmy, która wykonywała pomiar czasu
http://sts-timing.pl/index.php?option=c ... r&Itemid=7
http://sts-timing.pl/index.php?option=c ... r&Itemid=7
-
- Zaprawiony W Bojach
Tym razem mój progres to nie 2 minuty, a 2 sekundy Zawsze to jednak mały kroczek do przodu
Gratulacje dla Aldony i Jacka za powrót do ścigania. Oby zdrowie dopisywało i nie stawało już nigdy więcej na przeszkodzie!
Gratulacje także dla najmłodszego członka BBL za zwycięstwo w biegu
Po czasach widzę że Mariusz i Robert ostro się cieli na finiszu
Gratulacje dla Aldony i Jacka za powrót do ścigania. Oby zdrowie dopisywało i nie stawało już nigdy więcej na przeszkodzie!
Gratulacje także dla najmłodszego członka BBL za zwycięstwo w biegu
Po czasach widzę że Mariusz i Robert ostro się cieli na finiszu
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z tego co wiem, zamiast się wycinać na końcówce, to sobie rączkę podawali, przez kałużę. Eeeeech...
------------------------
Na pierwszej stronie jest już aktualizacja po gp.
------------------------
Na pierwszej stronie jest już aktualizacja po gp.
-
- Stary Wyga
Jesli nie czytała(e)ś ostatniego miesiecznika Bieganie to mam dla Ciebie zagadke:))
Instrukcja , włącz filmik , to bieg na 800metrów czyli 2okrazenia , zatrzymaj w 1:25 (beda w połowie dystansu)- jak obstawiasz kto wygra?
http://www.youtube.com/watch?v=5LHid-nC45k
i jak ? kto sie pochwali ze dobrze wytypował? :DD
Instrukcja , włącz filmik , to bieg na 800metrów czyli 2okrazenia , zatrzymaj w 1:25 (beda w połowie dystansu)- jak obstawiasz kto wygra?
http://www.youtube.com/watch?v=5LHid-nC45k
i jak ? kto sie pochwali ze dobrze wytypował? :DD