Komentarz do artykułu Szybka, płaska, atrakcyjna!

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
dzowak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Trasa rzeczywiście bardzo "miła", biegłem ją w 2011 r. Trzeba tylko pamiętać, że na 32 km wbiegamy na ul. Maratońską - nazwa mówi sama za siebie - więc jeśli będzie wiaterek to po życiówce.
Obrazek
PKO
Organizator
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

To jest zdecydowanie inna trasa niż w 2011 roku i odcinek na Maratońskiej jest znacznie skrócony.
Trasa zdecydowanie przyjemniejsza i ciekawsza,ukazująca największe walory Łódzkiej architektury,do tego trasa płaska i szybka,
na której nie występuje krzyżowanie się tras biegaczy.Najlepsza trasa jaką Łódzki maraton miał kiedykolwiek i przy której chcielibyśmy pozostać na lata.
człobieg z Łodzi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41.10
Życiówka w maratonie: 4.11.06

Nieprzeczytany post

Trasa wygląda na jeszcze ciekawszą niż w ubiegłym roku . Wszystkie miejsca skrzyżowań na trasie są bezkolizyjne ( dwupoziomowe
) . Mam nadzieję , że w przyszłych edycjach uda się poprowadzić bieg przez inne równie ciekawe ulice Łodzi . Porównując inne maratony w Polsce nie widzę tutaj istotnej różnicy w trudności czytania mapy . Dla zdefiniowania poziomu skomplikowania proponuję zapoznać się z mapką na stronie Biegu Piastów www.bieg-piastow.pl . Brałem udział 3 krotnie w tej super imprezie na dystansie 50 km i nie słyszałem aby ktokolwiek miał tam problem z nawigacją .
Bart28
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 43.57

Nieprzeczytany post

No to zobaczymy na jaki debiut pozwoli, ale mam nadzieję, że nie ma się czego bać.
Co do Biegu Piastów, to niestety nie potrafię rozszyfrować mapy. Zadanie przewyższa mnie o głowę. Trasa tam jest wyznaczona dzięki opcjom, które daje najbardziej zaawansowany graficznie program - paint.
Obrazek

Bieganie filozofią.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ