Zapraszamy do biegania bemowskimi ściezkami.
Biegam na Bemowie
Bemowo - ktoś się przyłączy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
muchor pisze:Chętnie bym się przyłączył do jakiejś grupy biegającej w niedziele rano po Kampinosie
Nie, chyba wciąż nie powstała, ja trochę zapomniałem wątek Ja biegam wciąż sam, ale możemy umówić się na wspólny trening (jeśli nie teraz to na wiosnę). Termin - sobota lub niedziela rano.aszka pisze:Ja bym się też przyłączyła do grupy kampinoskiej (o ile taka powstała?)
Biegam z Wólki, ale bardzo chętnie poznam nowe miejsca w Kampinosie, to jest np. mój ostatni trening w Kampinosie
pozdrawiam, krunner
-
- Dyskutant
Bardzo chętnie - jak dla mnie to pewnie niedziela rano (tak około 9.00) i dystans typu 10-15km bardzo mi odpowiada, jak tylko stopnieje śnieg.
Mój email to muchor@wp.pl - chętnie się umówię.
Pzdr,
Mój email to muchor@wp.pl - chętnie się umówię.
Pzdr,
1966 - rok Tysiąclecia Państwa Polskiego!
-
- Zaprawiony W Bojach
Chętnie się przebiegnę po kampinosie. Nie znam tamtejszych ścieżek więc zdaję się na Was. Nie moge w ten weekend, ale w nastepny zarówno sobota jak i niedziela mi odpowiadają. śnieg mi nie przeszkadza
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Ok, wyślę wiadomość na priva. Ja z kolei nie mogę z tydzień w niedzielę. Ale możemy wstępnie umówić się na bieganie w niedzielę z dwa tygodnie, 5 lutego (ew. sobota), godzina 9:00.kapolo pisze:Chętnie się przebiegnę po kampinosie. Nie znam tamtejszych ścieżek więc zdaję się na Was
@muchor - jak już wymienimy z kapolo e-maile to umieścimy Cie w komunikacji.
pozdrawiam. krunner