gruszka

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

agula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tez mam figure gruszki.I mam takie pytanie.Kiedys zauważyłam,ze po dluzszym bieganiu strasznie swedzi mnie brzuch ,wyczytalam gdzies ,ze dzieje sie tak ze wzgledu na to ,ze krew zaczyna krazyc.Ale poniewaz ``gruszki``maja pelne uda to w moim przypadku dzieje sie tez tak z udami jak z brzuchem.Miejsca gdzie mam najwiecej tluszczu czyli na udach,skora robi sie taka chropowata strasznie swedzi i robia sie w tych miejscach takie``wypuklone czerwono sine placki``,ktore po jakims czasie znikaja.Mam cellulit na nogach i widac golym okiem,ze tez tluszcz jest taki zbity pod skora w kule ,ktore najlepiej byloby rozmasowac .Moze tak to wyglada wlasnie poniewaz ten tluszcz sie rozbija???pod wplywem biegania.
New Balance but biegowy
EyeOfTheTiger
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Może to kwestia ciuchów lub detergentów ? Mnie wszystko swędziało jak zaczynałam się pocić, od kiedy piorę rzeczy do biegania w płatkach mydlanych to nic mnie nie swędzi - zwykłe uczulenie na detergenty.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ja piorę w płynie do prania dla niemowląt (coś w rodzaju mydła w płynie) :hej:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rozbijany tłuszcz nie daje żadnych zewnętrznych objawów skórnych (poza tym, że regularnie zbijany w końcu znika) :hej: :hej:
To na bank jakaś reakcja uczuleniowo-alergiczna, no ewentualnie przegrzanie, za ciepłe ubranie
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

uwypukluenie i swedzenie wskazuje na jakas alergie

Zoltar a jaki to plyn?
ronja
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ha - też to znam. Takie swędzenie z plamami na brzuchu i udach. Co prawda bardzo rzadko, ale intensywnie. Nie myślę, że ma to do czynienia z tłuszczem/cellulitem, bo mam niski bmi i nie widzę cellulitu. Może to reakcja na tarcie o syntetyk?
ODPOWIEDZ