Rekordowy postep!!!
- PedziWiatr
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
To moja druga biegana zima będzie więc czy to ma sens ?
Kto dogoni psa? Kto dogoni psa?
Może Ty, może on, może jednak ja!!!
[url]http://www.kcp.prv.pl[/url]
Może Ty, może on, może jednak ja!!!
[url]http://www.kcp.prv.pl[/url]
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
3:53. Postęp będzie napewno tym większy im czas z jesieni słabszy. Musi być wielu biegaczy, którzy poprawili się ze swojego debiutanckiego 4:ileś na 3:20.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- raner
- Zaprawiony W Bojach
DanielEm w oficjalnych wynikach masz 2:51:03
Jeżeli o mnie chodzi to nie przepracowałem w mojej karierze jeszcze zadnej całej zimy ( zawsze miałem kontuzje)
zobaczymy jak bedzie teraz bo znowu wróciłęm do sportu po wielu latach
Maraton trenuję od czerwca( 4 miesiące) i ile sie poprawie w trakcie tej zimy hmm zalezy od zdrowia(ehh). Chicałbym urwać conajmniej z 11 minut czyli z 2:48:28 ( Poznań 2003) na 2:37!
Jeżeli o mnie chodzi to nie przepracowałem w mojej karierze jeszcze zadnej całej zimy ( zawsze miałem kontuzje)
zobaczymy jak bedzie teraz bo znowu wróciłęm do sportu po wielu latach
Maraton trenuję od czerwca( 4 miesiące) i ile sie poprawie w trakcie tej zimy hmm zalezy od zdrowia(ehh). Chicałbym urwać conajmniej z 11 minut czyli z 2:48:28 ( Poznań 2003) na 2:37!
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzam ! Raner ma mega talent ! Gdyby nie skłonnosci do kontuzji juz dawno by biegał po 2:20
Mieszkam obok Ranera i szczerze mówiąc wg mnie to co on biegał to nie nazwałbym przygotowaniem do maratonu tzn. jak na jego mozliwosci to mógłby robic takie treningi ,że hoho...
Bałem się,że nie połamie 3h po tym jak miesiąc przed maratonem prawie nie mógł z bólu już biegać ( kontuzje).
A tu 2:48 !!! Raner jeszcze raz gratulacje i podziw !
Wg mnie gdyby nie kontuzje to już byś teraz w Poznaniu połamał 2:40
Bravo i trzymam kciuki za kolejny maraton !
Mieszkam obok Ranera i szczerze mówiąc wg mnie to co on biegał to nie nazwałbym przygotowaniem do maratonu tzn. jak na jego mozliwosci to mógłby robic takie treningi ,że hoho...
Bałem się,że nie połamie 3h po tym jak miesiąc przed maratonem prawie nie mógł z bólu już biegać ( kontuzje).
A tu 2:48 !!! Raner jeszcze raz gratulacje i podziw !
Wg mnie gdyby nie kontuzje to już byś teraz w Poznaniu połamał 2:40
Bravo i trzymam kciuki za kolejny maraton !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
moge sie pochwalić tylko "letnim" progresem: Kraków 4:17, Wawa 3:36Quote: from miroszach on 5:52 pm on Nov. 5, 2003
3:53. Postęp będzie napewno tym większy im czas z jesieni słabszy. Musi być wielu biegaczy, którzy poprawili się ze swojego debiutanckiego 4:ileś na 3:20.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- raner
- Zaprawiony W Bojach
no nie przesadzaj Arti z tym mega talentem .
moze mam i mozliwosci ale talet to tz ten kto wytrzymuje obiciżenia treningowe. Ja nie wytrzymuje wiec talent jest ograniczony.
Roberto biegałem w 6 treningach do 90km na tydzień.
Teraz chce zwiększyć ponoc az do 136 ( ale to potem ) ale co bedzie to nie wiem.
Ten tydzień zaczynam od 78km
moze mam i mozliwosci ale talet to tz ten kto wytrzymuje obiciżenia treningowe. Ja nie wytrzymuje wiec talent jest ograniczony.
Roberto biegałem w 6 treningach do 90km na tydzień.
Teraz chce zwiększyć ponoc az do 136 ( ale to potem ) ale co bedzie to nie wiem.
Ten tydzień zaczynam od 78km
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854