OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
za późno się pojawił nowy model Timexa i kupiłem w wakacje Garmina ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
mnie bolą mięśnie dwugłowe i pośladkowe, wynik przysiadów wykrocznych z przeskokiem i pozostałych ćwiczeń skocznych zaproponowanych przez naszego treneraloko pisze:i pytanko do Was wszystkich, jak się czujecie po dzisiejszych bodźcach treningowych??
bardzo jestem ciekawy reakcji waszych organizmów
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Dzisiejsze ćwiczenia były ekstra. Trochę czuję uda
ale było warto.
Pierwsza pętla z przyśpieszaniem też była super pomysłem - myślę, że częściej będę to stosował w swoim człapaniu po chodnikach naszego Olsztyna![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Pierwsza pętla z przyśpieszaniem też była super pomysłem - myślę, że częściej będę to stosował w swoim człapaniu po chodnikach naszego Olsztyna
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trener sadysta, nie lubię ciebie, w następną sobotę dostaniesz śnieżką... z kamieniem w środkuloko pisze:i pytanko do Was wszystkich, jak się czujecie po dzisiejszych bodźcach treningowych??
bardzo jestem ciekawy reakcji waszych organizmów
![:sss:](./images/smilies/sss.gif)
Co nie dobiegnę, to rozbawię ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Sorki nie byłem w sobotę ... Chomiczówka ... a jakie ćwiczenia wywołały takie bóle ?
- loko
- Zaprawiony W Bojach
odp. na pytanie Weja, cena jeszcze mi nieznana ale powinien kosztować poniżej tysiaka
odp na pyt. techgrapha, otóż słynna zabawa biegowa z porcją podskoków, wyskoków, przysiadów i przyśpieszeń
ja też czuję,ze mam nogi powiem szczerze![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
odp na pyt. techgrapha, otóż słynna zabawa biegowa z porcją podskoków, wyskoków, przysiadów i przyśpieszeń
ja też czuję,ze mam nogi powiem szczerze
Tomek Domżalski
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
mam nadzieję że oprócz tego że ma nogi ma też serce ...
... wszak okrutne ...
... wszak okrutne ...
- Tadeo
- Dyskutant
treptusiu wiem dlaczego twoje zdjęcia powychodziły poucinane wcześniej pisałaś
Techgrafie po Chomiczówce to chyba też coś cię zaboli bo jeśli nie to Chomiczówka to pikuś w porównaniu do metod naszego Tyrana i trenera w jednym.
loko mam nadzieję że się nie przejmiesz tymi komentarzami bo masz zbyt dużo mocy żeby przejmować się żarcikami.
Mnie po zajęciach bolały uda ale tak lekko, a że lubię pod wiatr to dzisiaj zrobiłem sobie wycieczkę turystyczną lekkim biegiem przeplatanym marszem wyruszyłem z Podgrodzia potem Dajtki, Łupsztych, Gutkowo, Kajny, elektrownia Brąswałd i z powrotem a w tej chwil moje samopoczucie jest wyśmienite. Wycieczkę mogę nazwać "Tylko spokojnie bez gwałtownych ruchów" dlatego że w paru miejscach miałem bliskie spotkania z naszymi kudłatymi przyjaciółmi, ale to pikuś w porównaniu z metodami treningowymi naszego trenera i tyrana w jednym![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Efekty są takie:treptuś pisze:Ja się zgłosiłam mailem, ale dostałam info, że muszę jeszcze wypełnić oświadczenie. Wychodzi na to, że jestem zgłoszona tylko jedną nogą
Wniosek: to taki że trzeba od razu zapisywać się całym ciałem.treptuś pisze:Dzięki Trotyl, zdjęć od groma i jeszcze trochę, a na żadnym mnie nie ma, no na jednym moje plecy, a na drugim ręka i pół głowy![]()
Techgrafie po Chomiczówce to chyba też coś cię zaboli bo jeśli nie to Chomiczówka to pikuś w porównaniu do metod naszego Tyrana i trenera w jednym.
loko mam nadzieję że się nie przejmiesz tymi komentarzami bo masz zbyt dużo mocy żeby przejmować się żarcikami.
Mnie po zajęciach bolały uda ale tak lekko, a że lubię pod wiatr to dzisiaj zrobiłem sobie wycieczkę turystyczną lekkim biegiem przeplatanym marszem wyruszyłem z Podgrodzia potem Dajtki, Łupsztych, Gutkowo, Kajny, elektrownia Brąswałd i z powrotem a w tej chwil moje samopoczucie jest wyśmienite. Wycieczkę mogę nazwać "Tylko spokojnie bez gwałtownych ruchów" dlatego że w paru miejscach miałem bliskie spotkania z naszymi kudłatymi przyjaciółmi, ale to pikuś w porównaniu z metodami treningowymi naszego trenera i tyrana w jednym
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
- SzymonOlsztyn
- Rozgrzewający Się
Trening sobotni był chyba jeden z lepszych jakie do tej pory były- oby więcej takich atrakcji;) dzisiaj na wybieganiu czułem dość mocno moje pośladki;)
Pytanie do techgrapha- zdaj relacje jak było na Chomiczówce- może krótki opis i jakieś zdjęcie z czarnymi braćmi?;)
Pytanie do Wszystkich- czy ktoś może ma na sprzedaż jakiś fajny pulsometr garmin/polar ? szukam dobrej oferty;)
Pytanie do techgrapha- zdaj relacje jak było na Chomiczówce- może krótki opis i jakieś zdjęcie z czarnymi braćmi?;)
Pytanie do Wszystkich- czy ktoś może ma na sprzedaż jakiś fajny pulsometr garmin/polar ? szukam dobrej oferty;)